Κυψέλη: Έκρυβαν σε κασελάκι στη βεράντα τα οστά του μικρού παιδιού

Κυψέλη: Έκρυβαν σε κασελάκι στη βεράντα τα οστά του μικρού παιδιού

Κυψέλη: Έκρυβαν σε κασελάκι στη βεράντα τα οστά του μικρού παιδιού

Ξεπερνά την ανθρώπινη φαντασία η δολοφονία που διεπράχθη από τον Πολωνό πατριό σε βάρος 7χρονου παιδιού, επειδή αυτό έκανες φασαρία την οποία δεν μπορούσε να αντέξει ο Πολωνός.

Από την άλλη, πώς η μητέρα μπόρεσε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τον θάνατο του 7χρονου γιου της επί πέντε χρόνια, έχοντας μάλιστα κρυμμένα τα οστά του στη βεράντα του διαμερίσματός της στην Κυψέλη.

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του 7χρονου

Το ντιβάνι είναι ανοικτό και μέσα σε αυτό υπάρχουν διάφορα εργαλεία τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο προκειμένου να κρύβουν το κασελάκι με τα οστά του μικρού παιδιού.

Η Αστυνομία δεν πίστεψε ποτέ τους ισχυρισμούς της 29χρονης μητέρας ότι ο μικρός της γιος έφυγε με τον βιολογικό του πατέρα σε άλλη χώρα και παρακολουθούσε στενά το ζευγάρι.

Μάλιστα στην γειτονιά της Κυψέλης στην οδό Αστυπάλαιας 22 ήταν καινούργιοι και δεν τους γνώριζε κανείς.

Σήμερα το πρωί Αστυνομικοί με παρουσία εισαγγελέα άνοιξαν το διαμέρισμα και βρήκαν το κασελάκι με τα οστά του μικρού παιδιού.

Το χρονικό

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το πώς δολοφονήθηκε το 7χρονο αγοράκι στην Κυψέλη.

Ο Πολωνός οικοδόμος φίμωσε με μονωτική ταινία το 7χρονο αγοράκι για να το τιμωρήσει, η Ελληνίδα μητέρα του έπαιζε ακριβώς δίπλα παιχνίδια στον υπολογιστή και όταν το αγοράκι ξεψύχησε της είπε με ψυχρή φωνή «Θα το τακτοποιήσω» και αφού η ίδια δέχθηκε τον βοήθησε να το κάνει.

Ο 34χρονος δολοφόνος, κατασκεύασε μια τσιμεντένια λάρνακα και τοποθέτησε το άψυχο κορμάκι του παιδιού.

Το απίστευτο δε, είναι ότι όταν άλλαξαν σπίτι, τοποθέτησε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και τα κουβαλούσε μαζί του όταν πήγαινε για δουλειά.

Όλα ξεκίνησαν το 2015. Τότε που η 29χρονη σήμερα Χριστίνα-Κλαούντια, εγκαταλείφθηκε από τον επίσης Πολωνό σύζυγο της ο οποίος έφυγε για την πατρίδα του αφήνοντας πίσω τα δυο του παιδιά.

Η μάνα, βρήκε γρήγορα παρηγοριά στην αγκαλιά ενός Πολωνού οικοδόμου ο οποίος όπως παραδέχθηκε στην Αστυνομία, χρησιμοποιούσε σκληρές και απάνθρωπες μεθόδους για να τιμωρεί τα παιδιά όταν δεν ήταν φρόνιμα ή δεν πειθαρχούσαν στις εντολές του.

Όπως ξύλο, ορθοστασία, ασιτία. Μάλιστα όπως φαίνεται αυτή η κτηνώδης συμπεριφορά απένταντι στα παιδιά από έναν άνθρωπο ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών και συγκεκριμένα Shisha, είχε την έγκριση της μητέρας.

Και τα δύστυχα αδερφάκια υπέμεναν. Μέχρι που το 2018, το κοριτσάκι πήγε στο σχολείο άγρια κακοποιημένο με αποτέλεσμα οι δάσκαλοι να ενημερώσουν την εισαγγελία ανηλίκων, και το παιδί να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Είχε προηγηθεί φυσικά έναν χρόνο πριν το διήμερο 10-12 Ιανουαρίου η δολοφονία του παιδιού για το οποίο η μάνα δικαιολογούσε την απουσία του σε όσους ρωτούσαν λέγοντας ότι είναι στην Πολωνία με τον πατέρα του.

Μέχρι που, πριν λίγες ημέρες μια σύλληψη ατόμου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, έδωσε στους αστυνομικούς την πληροφορία που έλυσε το αίνιγμα της εξαφάνισης του παιδιού.

Αμέσως ο φάκελος διαβιβάστηκε στους έμπειρους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και σήμερα τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στον Εισαγγελέα.

Και οι δυο ομολόγησαν. Ο Πολωνός οικοδόμος είπε ότι το παιδί έκανε φασαρία και το φίμωσε με μονωτική ταινία για να το κάνει να σωπάσει. Η μητέρα ήταν ακριβώς δίπλα και έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή και όταν το αγοράκι ξεψύχησε με μαρτυρικό τρόπο, ασφυκτικά, ο Πολωνός εραστής της είπε «Θα το τακτοποιήσω» και το έκανε.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης

Ξεσπά η μαμά των τριών κοριτσιών: “Γιατί να βγάλουν το παιδί; Να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου”

Βρήκαμε την ωραιότερη και πιο συναρπαστική παιδική χαρά της Ελλάδας!

Ροή Ειδήσεων