Λαμία: Κάηκε εξ’ολοκλήρου το εργοστάσιο που εμπλέκεται στην πρόσφατη δηλητηρίαση από σχολικά γεύματα

Λαμία

Λαμία: Κάηκε εξ’ολοκλήρου το εργοστάσιο που εμπλέκεται στην πρόσφατη δηλητηρίαση από σχολικά γεύματα

Στις φλόγες παραδόθηκαν το βράδυ της Κυριακής (19/5) οι εγκαταστάσεις της εταιρείας “Γιαννίτσης” στην ΒΙΠΕ Λαμίας. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο είχε ετοιμάσει πριν από δυο ημέρες τα σχολικά γεύματα, από τα οποία προκλήθηκε μαζική τροφική δηλητηρίαση σε μαθητές σχολείων της περιοχής.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο LamiaNow, η καταστροφή είναι ολοκληρωτική για την επιχείρηση μιας και σε λίγο περισσότερο από μια ώρα και παρά τις μεγάλες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων με 40 πυροσβέστες, 18 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο, η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις καταστρέφοντας το κτίριο, αλλά και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης που βρισκόντουσαν στον περιβάλλοντα χώρο.

Οι πυροσβέστες προσπάθησαν με αντιασφυξιογόνες μάσκες να μπουν στο εσωτερικό του εργοστασίου θέλοντας να αποκλείσουν την πιθανότητα να βρίσκονται μέσα σε αυτό εργαζόμενοι, όμως οι ισχυρές εκρήξεις από δεξαμενές αερίου τροφοδοτούσαν τις φλόγες.

Ορισμένοι από τους εργαζόμενους που πρώτοι έφτασαν στον χώρο του εργοστασίου μπήκαν μέσα στο προαύλιο χώρο για να απομακρύνουν αυτοκίνητα, κυρίως φορτηγά αυτοκίνητα της εταιρείας, τα οποία είχαν παραδοθεί στις φλόγες.

Διαβάστε επίσης:

Νηπιαγωγεία: Πότε δίνονται τα πιστοποιητικά φοίτησης για την εγγραφή στο Δημοτικό;

Γιατί πρέπει να σταματήσετε να στέλνετε μηνύματα στα παιδιά σας όταν είναι στο σχολείο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πουλήθηκε το σπίτι στην Πάτρα όπου έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη

Ροή Ειδήσεων