Μαγειρεύουμε γιορτινά στα XMAS Cooking Sessions με τη Miele

Μαγειρεύουμε γιορτινά στα XMAS Cooking Sessions με τη Miele

Φέτος τις γιορτές το Public μας θυμίζει ότι το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι στιγμές και αναμνήσεις με αγαπημένα πρόσωπα!

Γι’ αυτό και το κατάστημα Public Golden Hall σε συνεργασία με τη Miele μας προσκαλούν στα XMAS Cooking Sessions, μια σειρά από ξεχωριστά μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που θα μας αποκαλύψουν όλα τα μυστικά των εορταστικών συνταγών, βοηθώντας μας να μοιραστούμε υπέροχες γεύσεις με τους δικούς μας ανθρώπους!

Μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου στην κουζίνα της Miele στο Public Golden Hall, θα μάθουμε μυστικά για γλυκά και αλμυρά εορταστικά πιάτα που θα δοκιμάσουμε και θα λατρέψουμε εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι:

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

• Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00-20.00 Xmas Cooking Sessions Spread Happiness & Taste
Ο Chef της Μiele Αλέξανδρος Συνγκιρίδης προτείνει ιδέες για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι!

• Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00-20.00 Xmas Cooking Session Let’s Dina Together

Η Chef Ambassador της Miele, Ντίνα Νικολάου ετοιμάζει εύκολα και γρήγορα finger food για aperitif

Με τίτλο “Let’s Choose to be a Hero”, η εκδήλωση της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένη στην οργάνωση Choose Life, που ιδρύθηκε από την οικογένεια του Δημήτρη Λόη, για την καταπολέμηση ασθενειών που σχετίζονται με το αίμα, αλλά και για τη θεραπεία και την ανακούφιση των δεινών των ασθενών και των οικογενειών τους. Μαγειρεύοντας, θα μάθουμε και θα προωθήσουμε τα μηνύματα και τον στόχο της οργάνωσης, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε πως μπορούμε να γίνουμε δότες μυελού των οστών. Όσοι το επιθυμούμε, μπορούμε να εγγραφούμε για δωρεάν παραλαβή στο σπίτι ενός ειδικού kit από το Κέντρο Ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή).

 

Ροή Ειδήσεων