Μακεδονικός Χαλβάς: Η Δευτέρα που μας Δένει!

Μακεδονικός Χαλβάς: Η Δευτέρα που μας Δένει!

Σε μία περίοδο που μας χωρίζει η απόσταση, ο Μακεδονικός Χαλβάς μας προσκαλεί να θυμηθούμε όλα όσα μας φέρνουν κοντά με ό, τι αγαπάμε και να γιορτάσουμε “ΜΑΖΙ” τη Δευτέρα που μας Δένει.

Ακόμα κι αν η απόσταση μας κρατάει μακριά… εμείς περνάμε «ΜΑΖΙ» τη Δευτέρα που μας Δένει

Μέσα από τη νέα διαφημιστική του καμπάνια, ο Μακεδονικός Χαλβάς μας ταξιδεύει σε γνώριμες και αγαπημένες εικόνες, με οδηγό ένα κόκκινο νήμα – σύμβολο για ό,τι μας «δένει» με όλους και όσα αγαπάμε και είναι πάντα εκεί και ας μην φαίνονται: οι αναμνήσεις, τα πρόσωπα, οι γεύσεις και οι ήχοι… όλα όσα κάνουν την Καθαρά Δευτέρα μία μέρα ξεχωριστή! Και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Μακεδονικός Χαλβάς δίνει μια ιδιαίτερη γλύκα και νοστιμιά στο παραδοσιακό, νηστίσιμο τραπέζι… όπου και αν αυτό στρωθεί.

Μπες στο tonimatisagapis.gr και βοήθησε να δημιουργηθεί μια σύγχρονη παιδική χαρά στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο

Παράλληλα, μέσα από το tonimatisagapis.gr, ο Μακεδονικός Χαλβάς μας προσκαλεί να μοιραστούμε ό,τι μας «δένει» με την ξεχωριστή αυτή μέρα και να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθειά του να δημιουργήσει μία σύγχρονη παιδική χαρά στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο, μοιράζοντας χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα.

Και φέτος, ακόμα κι αν η απόσταση μας κρατάει μακριά… εμείς περνάμε «ΜΑΖΙ» τη Δευτέρα που μας Δένει!

Μακεδονικός Χαλβάς… Πάντα μαζί, πάντα πρώτος!

Δείτε τη νέα διαφημιστική ταινία του Μακεδονικού Χαλβά

 

Ροή Ειδήσεων