Μάρα Δαρμουσλή: “Τον μεγάλο τον μεγάλωσα με κρέμα και γάλα ξένο, ενώ τώρα τα μεγαλώνουμε με σπόρους Chia και μαγιά”

Μάρα Δαρμουσλή: Τον μεγάλο τον μεγάλωσα με κρέμα και γάλα ξένο, ενώ τώρα τα μεγαλώνουμε με σπόρους Chia και μαγιά

Μάρα Δαρμουσλή: “Τον μεγάλο τον μεγάλωσα με κρέμα και γάλα ξένο, ενώ τώρα τα μεγαλώνουμε με σπόρους Chia και μαγιά”

Για τη μητρότητα και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η γέννηση του δεύτερου παιδιού της μιλά η Μάρα Δαρμουσλή. Χαρακτηριστικά, μάλιστα, το μοντέλο δήλωσε: “Τον μεγάλο τον μεγάλωσα με κρέμα και γάλα ξένο, ενώ τώρα τα μεγαλώνουμε με σπόρους Chia και μαγιά”. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός ανοίγει την καρδιά της στη RealLife και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και τον λόγο που καθυστέρησε η βάφτιση του γιου της.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ, βιώνω ηρεμία και γαλήνη, που έχω να ζήσω ίσως από τα σχολικά μου χρόνια. Σαν να είμαι σε πρόωρη συνταξιοδότηση. Το να μείνω μακριά από τη δουλειά μου ήταν κοινή απόφαση με τον σύζυγό μου, διότι είδαμε τα δεδομένα και τις δυνατότητες και είπαμε ότι αυτή είναι η μόνη λύση», δηλώνει η Μάρα Δαρμουσλή.

«Έχω αναθεωρήσει τα πάντα ακόμη και σε πρακτικά ζητήματα. Με το που γεννήθηκε ο μικρός, μου είπαν στο μαιευτήριο ό,τι ξέρω να το ξεχάσω. Τώρα λέμε: πρώτη φορά ξανά μαμά. Είμαι και εγώ διαφορετική πλέον. Τον μεγάλο τον μεγάλωσα με κρέμα και γάλα ξένο, έδινα σίγουρα ζάχαρη από νωρίς, ενώ τώρα τα μεγαλώνουμε με σπόρους Chia και μαγιά», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Υπάρχει περίπτωση να τη δούμε να γίνεται μαμά και για τρίτη φορά; Η Μάρα Δαρμουσλή απαντά: «Υπό άλλες συνθήκες ίσως να το σκεφτόμουν αλλά τώρα όχι, γιατί δεν θα είναι καλή ψυχική μου υγεία».

Τι είπε για τη βάφτιση

Όσον αφορά τη βάφτιση του μικρού της γιου, η Μάρα Δαρμουσλή αποκαλύπτει:

«Η ονοματοδοσία κατά το ήμισυ έχει ολοκληρωθεί. Η βάπτιση καθυστέρησε, γιατί είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, είχαμε και κάποιες ατυχίες με το μαγαζί και κάπως έτσι πήγαμε πίσω. Το μυστήριο πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στη Μάνη το επόμενο καλοκαίρι για να το συνδυάσουμε με διακοπές.

Θα μας άρεσε όλοι να γίνει παραδοσιακά. Σκεφτόμαστε σοβαρά και την Κρήτη. Βασικά θέλουμε να έρθουν οι φίλοι μας και να περάσουμε όμορφα όλοι μαζί. Όσο για τους κουμπάρους σίγουρα θα είναι άνθρωποι που είναι κοντά στο παιδί μας, με τους οποίους έχουμε ουσιαστική σχέση».

Διαβάστε επίσης

Ποια η σημασία των βιβλίων στη ζωή των παιδιών σήμερα – Τι μας απαντά η συγγραφέας Μαρίνα Μιχαηλίδου Καδή

Συγκέντρωση σχολικών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» – Για να επιστρέψει στα θρανία κάθε παιδί με χαρά και αξιοπρέπεια

Ροή Ειδήσεων