Μαθήματα μουσικής για (μικρά) παιδιά

Μαθήματα μουσικής για (μικρά) παιδιά

<img src="https://www.infokids.gr/wp-content/uploads/2009/09/kling-klong-170x150.jpg" alt="Mathimata mousikis gia paidia" title="Mathimata mousikis gia paidia" class="alignnone size-thumbnail wp-image-2859" />Νομίζετε πως τα μικρά σας έχουν κλίση στη μουσική; Ιδού, λοιπόν, ο απόλυτος τόπος γι’ αυτά. Στις <strong>3 Οκτώβρη ανοίγει τις πόρτες του ο μουσικός κόσμος του Kling Klong</strong> για όλους τους μικρούς του φίλους!

Νομίζετε πως τα μικρά σας έχουν κλίση στη μουσική; Ιδού, λοιπόν, ο απόλυτος τόπος γι’ αυτά. Στις 3 Οκτώβρη ανοίγει τις πόρτες του ο μουσικός κόσμος του Music4kids για όλους τους μικρούς του φίλους! Για τα παιδιά από 3 έως 6 ετών που θέλουν να γίνουν μέρος της πιο διασκεδαστικής μουσικής παρέας. Η ομάδα του  LAB Music Education σάς προσκαλεί να γίνετε μικροί μουσικοί, να τραγουδήσετε, να πειραματιστείτε με τους ήχους της μουσικής. Και όχι μόνο αυτά! Είστε επίσης καλεσμένοι να πρωταγωνιστήσετε σε απίστευτες ιστορίες ζούγκλας! Με οδηγό τον πιο αξιαγάπητο γορίλα, θα ζήσετε τις πιο όμορφες μουσικές περιπέτειες και θα μαγευτείτε από τον υπέροχο κόσμο της μουσικής.

 

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα Music4kids είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στη Γερμανία. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-6 ετών και στοχεύει στο να φέρει τα παιδιά σε μια πρώτη επαφή με την μουσική μέσα από ειδικά διαμορφωμένα γι’ αυτές τις ηλικίες παιχνίδια. Ο μουσικός κόσμος του Music4kids   βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν την ομαδικότητά τους και να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της μουσικής με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Τα μαθήματα είναι 45λεπτα σε εβδομαδιαία βάση (κάθε Σάββατο) και γίνονται από παιδαγωγούς με ειδική κατάρτιση πανεπιστημιακού επιπέδου. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται είναι ειδικός για μικρά παιδιά. Το κόστος των μαθημάτων μετά τον 1ο μήνα είναι 30,00 μηνιαίως.

Η μουσική μας παρέα προσκαλεί τους μικρούς του φίλους για τον 1ο μήνα εντελώς δωρεάν!

Δηλώσεις συμμετοχής στο 2103839400 /  LAB Music Education

www.modernmusicschool.gr