Μαθητές βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου στην Κρήτη

Λέσβος: Αγοράκι δύο ετών έπεσε από ύψος 2 μέτρων

Μαθητές βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου στην Κρήτη

Συναγερμός στο Γυμνάσιο Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο από ανήλικα άτομα, μαθητές, κορίτσια και αγόρια που φαίνεται ότι βρέθηκαν ημι-λιπόθυμοι στην τουαλέτα του σχολείου το πρωί της 29ης Νοεμβρίου.

Κατά πληροφορίες τα παιδιά ανέφεραν ότι ζαλίζονται και δεν είναι καλά, πιθανόν ύστερα από χρήση ουσιών που θα ταυτοποιηθεί αν πρόκειται για ναρκωτικά και το είδος αυτών από τοξικολογικές εξετάσεις όπου κατά τις ίδιες πηγές έκαναν χρήση ουσιών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά βρέθηκαν στην τουαλέτα του σχολείου ημι-λιπόθυμα, αναφέροντας ότι ζαλίζονται και δεν είναι καλά, πιθανόν ύστερα από χρήση κάποιων ουσιών που θα ταυτοποιηθεί αν πρόκειται για ναρκωτικά και το είδος αυτών ή κάτι άλλο όταν θα γίνουν αιματολογικές και  τοξικολογικές εξετάσεις.

Συμμαθητές ενημέρωσαν τον διευθυντή του σχολείου που ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τις μαθήτριες και τον μαθητή και τους μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Στον χώρο έχει ήδη σπεύσει η αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, αναζητούνται οι γονείς τους καθώς πρόκειται για ανηλίκους ενώ ήδη φαίνεται ότι λαμβάνονται και καταθέσεις.

Διαβάστε επίσης:

14χρονος επιτέθηκε και σκότωσε με μαχαίρι 15χρονο συμμαθητή του

«Η απώλειά σου, μου έχει ξεσκίσει τα σωθικά»: Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία της