Henkel και Μασούτης tίμησαν τους αποφοίτους Λυκείου που βοήθησαν τα Παιδικά Χωριά SOS

Henkel και Μασούτης tίμησαν τους αποφοίτους Λυκείου που βοήθησαν τα Παιδικά Χωριά SOS

H Henkel και ο Μασούτης τιμούν τους αποφοίτους Λυκείου που συμμετείχαν στο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς των Παιδικών Χωριών SOS «Μαζί Κτίζουμε το Αύριο»

Ο τομέας καλλυντικών της Henkel Hellas σε συνεργασία με τον Μασούτη, με πίστη στο κοινό όραμά τους για κοινωνική πρόοδο, πραγματοποίησαν μια εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη προς τιμήν των παιδιών που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS και αποφοιτούν από το Λύκειο.

Πρόσκληση στους καταναλωτές να βοηθήσουν

Στο πλαίσιο του προγράμματος των Παιδικών Χωριών SOS «Μαζί Κτίζουμε το Αύριο» που ήδη μετρά 6 χρόνια, αυτή η ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, για τα παιδιά που προέρχονται από μη προνομιούχες ή με χαμηλό εισόδημα οικογένειες και ολοκλήρωσαν τις σχολικές χρονιές 2016-2017 και 2017-2018.

Η Henkel αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που στήριξε το συγκεκριμένο πρόγραμμα των Παιδικών Χωριών SOS.

Η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Marketing & Trade Marketing Director Henkel Beauty Care, ο Σταμάτης Δαυίδ, Διευθυντής Marketing της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. μαζί με μαθήτρια που αποφοίτησε από το Λύκειο.

Κοντά σε όσους έχουν ανάγκη Henkel και Μασούτης

O τομέας καλλυντικών της Henkel Hellas και ο Μασούτης βρίσκονται με συνέπεια και σταθερότητα δίπλα σε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη και εξακολουθούν να στηρίζουν για 6η συνεχόμενη χρονιά τη λειτουργία των «Κέντρων Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης» των Παιδικών Χωριών SOS στη βόρεια Ελλάδα, με κοινό στόχο την ενίσχυση και εμψύχωση των παιδιών μέσα από δράσεις εκπαιδευτικές και δημιουργικής απασχόλησης.

Παράλληλα, μέσα από την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών η Henkel και ο Μασούτης προσκαλούν τον κόσμο να συμμετάσχει και αυτός σε αυτή την ενέργεια αγάπης, προσφέροντας γραφική ύλη.

Η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Marketing & Trade Marketing Director Henkel Beauty Care δήλωσε σχετικά: «Η κοινωνική πρόοδος και η εταιρική υπευθυνότητα είναι μέρος της αποστολής της Henkel Hellas. Αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αύτη την πρωτοβουλία που μέτρα 6 χρόνια ζωής και συνεχίζει.

Σε αυτή την ασταθή οικονομική κατάσταση την οποία βιώνουμε τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης είναι αναγκαίο να σταθούμε πλάι σε εκείνους που μας χρειάζονται. Και τα παιδιά που είναι οι πολίτες του αύριο χρειάζονται ένα υποστηρικτικό περιβάλλον προκειμένου να μπορέσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους. Είναι τιμή μας να βοηθάμε ώστε αυτό να καταστεί εφικτό».

Ο Σταμάτης Δαυίδ, Διευθυντής Marketing της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Marketing & Trade Marketing Director Henkel Beauty Care και ο Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS.

Ο Σταμάτης Δαυίδ, Διευθυντής Marketing της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., δήλωσε σχετικά: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα που αποδεικνύει στην πράξη το πόσο σημαντικές είναι οι συνέργειες μεταξύ των εταιρειών όταν αυτές έχουν σχεδιαστεί σωστά και  προπαντός έχουν καταφέρει να νικήσουν το χρόνο με τη διάρκειά τους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και ικανοποιημένοι που μας δόθηκε η ευκαιρία, με αυτή την πολυετή προσπάθεια στήριξης και αλληλεγγύης, να βοηθήσουμε όλα αυτά τα παιδιά που έχουν τα προσόντα να αναδειχθούν στους αυριανούς νικητές της ζωής, μιας και έχουν μάθει από πολύ μικρά να στέκονται με σθένος, θάρρος και αξιοπρέπεια απέναντι σε αυτήν. Τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή πρόοδο στις σπουδές τους και κάθε επιτυχία στη ζωή τους».

Ο Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, δήλωσε σχετικά: «Με τη στήριξη της Henkel και του Μασούτη κατορθώσαμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στη σημαντική πορεία των παιδιών μέχρι σήμερα, υποστηρίζοντάς τα σε κρίσιμους τομείς της ζωής τους, όπως η εκπαίδευση. Για εμάς είναι πολύ συγκινητικό να βλέπουμε αυτά τα παιδιά έτοιμα να κάνουν το επόμενο βήμα. Τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο νέο τους ξεκίνημα».

 

Ροή Ειδήσεων