Μικρή Αλεξία: Αποκλειστικά στο infokids το τάμα στον Ταξιάρχη και το “ευχαριστώ” του ιερέα θείου της

Μικρή Αλεξία: Αποκλειστικά στο infokids το τάμα στον Ταξιάρχη και το "ευχαριστώ" του ιερέα θείου της

Μικρή Αλεξία: Αποκλειστικά στο infokids το τάμα στον Ταξιάρχη και το “ευχαριστώ” του ιερέα θείου της

Για τη μικρή Αλεξία ταξίδεψε στη Σύμη και στην Ιερά Μονή του Ταξιάρχη Πανορμίτη ο πατήρ Αλέξιος Σαμαρτζής, για να εκπληρώσει το τάμα της οικογένειας.

Με ένα συγκινητικό βίντεο μπροστά στην εικόνα του Ταξιάρχη , ο θείος της, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο, που κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες, βρίσκει τη δύναμη και στηρίζει τη μικρή μαχήτρια.

Από την Κλέλια Κλουντζού

«Το μικρό μας αγγελούδι είναι πραγματική μαχήτρια. Ταξίδεψα στη Σύμη για να εκπληρώσω το τάμα στον Ταξιάρχη . Όλος ο κόσμος δείχνει καθημερινά έμπρακτα την αγάπη του για την Αλεξία μας και τον ευχαριστούμε πολύ», δηλώνε ο π. Αλέξιος στο infokids.gr

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική. Η οικογένεια της Αλεξίας προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα , προκειμένου το παιδί να φιλοξενηθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει τις θεραπείες της. Το κόστος είναι δυσβάσταχτο, καθώς απαιτείται το πόσο των 7.500 ευρώ κάθε μήνα.

Στις 18 Οκτωβρίου, διοργανώνεται ακόμη ένας φιλανθρωπικός αγώνας στη Χαλκίδα, για την οικονομική στήριξη της Αλεξίας.

«ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ»

«Δεν είναι τυχαίο ότι οι γονείς της, όταν συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός το Πάσχα του 2019, αφιέρωσαν και έταξαν τη μικρή μας Αλεξία, εδώ στον Ταξιάρχη της Σύμης.

Το «θαύμα» που έχει συντελεστεί είναι μεγάλο και θεωρούμε ότι με την πίστη και τη συνεχή προσευχή όλων σας, θα συνεχιστεί ακόμα περισσότερο. Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που διοργανώνετε αυτόν τον φιλανθρωπικό αγώνα για την μικρή μας Αλεξία, αυτή τη μαχήτρια της ζωής και να ευχηθούμε, ο Ταξιάρχης, εδώ από τη Σύμη που βρισκόμαστε τώρα, να σας σκεπάζει όλους» , είναι το μήνυμα που στέλνει ο ιερέας από τη Σύμη.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο

 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΛΕΞΙΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αρ.Λογαριασμού 29060617452

ΙΒΑΝ GR9401102900000029060617452

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΛΟΥΚΑΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ

 

Διαβάστε επίσης

Όταν ανοίγεις το στόμα σου για να κρίνεις μια μάνα, δάγκωσε πρώτα τη γλώσσα σου

Πικέρμι: Μαθητής παρασύρθηκε και τραυματίστηκε την ώρα που πήγαινε σχολείο

Έκαναν κατά λάθος σε μικρά παιδιά εμβόλιο κορωνοϊού αντί γρίπης: Τι επιπλοκές παρουσίασαν

Ροή Ειδήσεων