Μητέρα καταγγέλλει τον πατέρα που πρόσκειται στους Θεματοφύλακες επειδή το παιδί της έχασε τη χρονιά

Μητέρα καταγγέλλει τον πατέρα που πρόσκειται στους Θεματοφύλακες επειδή το παιδί της έχασε τη χρονιά

Μητέρα καταγγέλλει τον πατέρα που πρόσκειται στους Θεματοφύλακες επειδή το παιδί της έχασε τη χρονιά

Ο πατέρας υποστήριζε όσα επικαλούνταν οι «Θεματοφύλακες» περί λιποθυμιών και έλλειψης οξυγόνου με τη χρήση μάσκας, μάλιστα κατέθεσε ένα έγγραφο των «Θεματοφυλάκων» στο σχολείο, με το οποίο οριζόταν ότι δεν αναγνωρίζεται η σχετική υπουργική απόφαση.

Τον αγώνα δρόμου ενός παιδιού να τελειώσει το σχολείο, καθώς ο πατέρας του, αυτοαποκαλούμενος ως «Θεματοφύλακας του Συντάγματος» αρνούνταν να του επιτρέψει να ακολουθήσει το πρωτόκολλο για τη συμμετοχή του στα μαθήματα, αποκάλυψε στην ΕΡΤ η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

Η καταγγελία της μητέρας

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δικηγόρος, η μητέρα ήταν εκείνη που έκανε την καταγγελία, καθώς το παιδί της έχασε τη σχολική χρονιά. Όπως είπε, ο πατέρας αντιδρούσε κυρίως στη χρήση μάσκας, επικαλούμενος τα όσα υποστήριζαν οι «Θεματοφύλακες» περί λιποθυμιών και έλλειψης οξυγόνου στα παιδιά από τις μάσκες.

Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού κατέθεσε ένα έγγραφο των «Θεματοφυλάκων» στο σχολείο, με το οποίο οριζόταν ότι δεν αναγνωρίζεται η σχετική υπουργική απόφαση και έτσι το παιδί στερήθηκε της εκπαίδευσης και παρέμεινε στην ίδια τάξη.

Έμεινε στην ίδια τάξη

Ο πατέρας διαφώνησε έντονα με τη μητέρα, την εκδίωξε και εκείνη έμεινε μόνη, διεκδικώντας την επιμέλεια και τη φροντίδα του παιδιού. Παράλληλα, επιθυμούσε να ακουστεί η φωνή της για όσα έχουν συμβεί.

Η κ. Ανάσογλου τόνισε ότι πριν από λίγες μέρες καταγγέλθηκε ακόμα ένα περιστατικό από μητέρα που δήλωσε ότι ο πρώην σύζυγός της αρνείται να της παραδώσει το παιδί, γιατί εκείνο εμβολιάστηκε, παρά την αντίδραση του πατέρα. «Το παιδί περνάει κρίση ταυτότητας γιατί πιστεύει ότι στρατεύτηκε στους «Θεματοφύλακες»» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Σε κρίσιμη κατάσταση 13χρονη που υπέστη ηλεκτροπληξία – Μυστήριο με τα σημάδια στο σώμα της

Στα «κάγκελα» οι εκπαιδευτικοί – Τι θα ζητήσουν το μεσημέρι από την Κεραμέως

Ευχάριστα νέα για την 2 ετών Αλίκη που παρασύρθηκε από φορτηγό έξω από παιδική χαρά

Ροή Ειδήσεων