Μητέρα συναντά την κόρη της για πρώτη φορά αφού την έδωσε για υιοθεσία 29 χρόνια πριν (video)

Μητέρα συναντά την κόρη της για πρώτη φορά αφού την έδωσε για υιοθεσία 29 χρόνια πριν (video)

Μητέρα συναντά την κόρη της για πρώτη φορά αφού την έδωσε για υιοθεσία 29 χρόνια πριν (video)

Ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας δάκρυα συγκίνησης, αφού σε αυτό βλέπουμε μια γυναίκα η οποία συναντά την κόρη της για πρώτη φορά έπειτα από 29 χρόνια. Πρόκειται για τη βιολογική μητέρα της Jamee, την οποία βλέπουμε να μπαίνει σε ένα σπίτι και να την αγκαλιάζει, με τις δυο τους στη συνέχεια να ξεσπούν σε κλάματα.

Το βίντεο μαγνητοσκοπήθηκε το 2018, ωστόσο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο και έχει περισσότερες από 12 εκατομμύρια θεάσεις μέχρι σήμερα.

Η Allie Seabock, η οποία και δημοσίευσε το βίντεο στο TikTok, είναι το ένα από τα τέσσερα παιδιά που η εν λόγω μητέρα απέκτησε, αφού έδωσε την πρωτότοκη κόρη της για υιοθεσία, πριν από 30 χρόνια.

«Περάσαμε όλη μας τη ζωή χωρίς να γνωρίζουμε, ότι η μητέρα μας είχε αποκτήσει ένα ακόμα μωρό, την Jamee. Δεν το ξέραμε, μέχρι τη στιγμή που η Jamee αναζήτησε και βρήκε τη μαμά μας», λέει η Seabock κάτω από την ανάρτηση. «Τότε η μητέρα μας ένιωσε, ότι έπρεπε να μας πει όλη την αλήθεια.»

«Ενθουσιαστήκαμε, τόσο εγώ όσο και τα αδέλφια μου!», προσθέτει η ίδια.

Γιατί έδωσε την κόρη της για υιοθεσία

Όπως αναφέρει η μαμά της Seabock, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, ήταν 19 ετών όταν έμεινε έγκυος στην Jamee και οι μόνοι που το έμαθαν ήταν οι γονείς και δύο από τα αδέλφια της.

Όπως λέει, χρειάστηκε να φύγει μακριά από τον τόπο κατοικίας της για να γεννήσει. Στη συνέχεια επέστρεψε και συνέχισε τη ζωή της, χωρίς να μιλήσει ποτέ σε κανέναν για το μωρό που είχε δώσει για υιοθεσία. Η μητέρα είπε, ότι πάντα νοιαζόταν για το πρωτότοκο μωρό της και προσευχόταν κάποια μέρα να την βρει.

«Ένιωθα τύψεις; Όχι. Ανησυχούσα; Ναι», λέει η ίδια. «Ανησυχούσα αν θα είναι χαρούμενη, αν είναι γεμάτη αγάπη… Αλλά δεν ένιωθα ενοχές, γιατί ήξερα, ότι η ζωή της θα ήταν πολύ καλύτερη από αυτή που θα μπορούσα να της δώσω εγώ ως έφηβη μονογονέας.»

Περιγράφοντας την πρώτη τους επανένωση, η μητέρα λέει: «Βλέποντάς την και ξέροντας, ότι είναι υγιής, χαρούμενη, έχει μια οικογένεια… με κάνει νιώθω μεγάλη ανακούφιση. Είμαι πλέον ήσυχη. Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω μου το να ξέρω, ότι είναι ευτυχισμένη και το να ξέρει εκείνη πόσο πολύ αγαπήθηκε.»

Η μητέρα είπε, ότι σοκαρίστηκε εντελώς, όταν έλαβε ένα μήνυμα στο Facebook πριν από πέντε χρόνια, το οποίο την ρωτούσε, αν θα μπορούσε να είναι η βιολογική μαμά της Jamee.

«Από την πρώτη στιγμή ήλπιζα, ότι μια μέρα θα με βρει», είπε η μητέρα. «Δεν ήθελα να την αναζητήσω εγώ, γιατί ήθελα να είναι δική της απόφαση. Δεν ήθελα να πιέσω καταστάσεις, όμως ήλπιζα να με βρει εκείνη.»

Όπως είπε η Seabock στο Storyful, η Jamee συνεχίζει να έχει επαφές με την οικογένειά τους.

«Την βλέπουμε κάθε φορά που έρχεται στη πόλη, γιατί ζούμε μακριά, όμως πλέον κρατάμε επαφές με μηνύματα, τηλέφωνα και μέσω social media», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

Κεραμέως για νομοσχέδιο για bullying : «Στόχος να σπάσει η σιωπή, κανένα παιδί να μη νιώθει και να μην είναι μόνο»

Χαμός σε Γυμνάσιο στο Βόλο: 14χρονες μαθήτριες έβριζαν χυδαία και επιτέθηκαν με μπουνιές στον καθηγητή τους

Τέμπη: Σήμερα η κηδεία της 28χρονης Ελπίδας – «Μαζί με την κόρη μου θα έχανα και τα άλλα δύο παιδιά μου στο ίδιο τρένο»

Ροή Ειδήσεων