Μιχάλης Σαράντης: Ποιον θέλει να τιμήσει με το όνομα που θα δώσει στην κόρη του

Μιχάλης Σαράντης: Ποιον θέλει να τιμήσει με το όνομα που θα δώσει στην κόρη του

Μιχάλης Σαράντης: Ποιον θέλει να τιμήσει με το όνομα που θα δώσει στην κόρη του

Ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα των ημερών είναι ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης, ο οποίος φαίνεται να ζει φέτος τη χρονιά του. Η μία επαγγελματική επιτυχία του διαδέχεται την άλλη σε θέατρο και τηλεόραση, ενώ τη μεγαλύτερη χαρά του την παίρνει στην προσωπική του ζωή, από την μόλις 2 μηνών κορούλα του.

Με αφορμή το κοριτσάκι που εκείνος και η σύντροφός του, επίσης πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, Μαίρη Μηνά απέκτησαν μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο. Στη συνέντευξη ο Μιχάλης Σαράντης αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η κορούλα του, με το οποίο το ζευγάρι τιμά δύο πολύ συγκεκριμένες γυναίκες, αλλά και τα όνειρα που κάνει για εκείνη.

Ακολουθεί το απόσπασμα παρακάτω:

Έχετε αποφασίσει το όνομα που θα της δώσετε;

Θα πάρει τα ονόματα των γιαγιάδων της: Βασιλική, όπως η μητέρα μου, και Γλυκερία, όπως η μητέρα της Μαίρης, που είναι μαζί μας αυτές τις ημέρες και μας βοηθάει αδιανόητα πολύ. Πρέπει να πάω να της ανάψω μια λαμπάδα σύντομα!

Τι όνειρα κάνεις για την κόρη σας;

Το πρώτο πράγμα που θέλεις είναι να είναι καλά και να κάνεις ό,τι μπορείς –σε πρακτικό και πνευματικό επίπεδο– για εκείνη. Αρχίζεις να σκέφτεσαι πως ο κόσμος πρέπει να γίνει καλύτερος και συνειδητά μετασχηματίζεται λίγο περισσότερο η ανάγκη σου να κάνεις καλό. Ένα άλλο πράγμα που συνειδητοποίησα είναι πως αυτομάτως γίνεσαι μπαμπάς όλων των παιδιών του κόσμου. Με ευχαριστεί να βλέπω τους ανθρώπους και τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα – πάντα έτσι ήμουν. Δεν μπορώ να βλέπω άνθρωπο να κλαίει, ταράζομαι, προσπαθώ πάντα με τη στάση μου, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο πιο φωτεινό.

Διαβάστε ακόμα:

Δερματοπάθειες: Ποιες είναι οι χειρότερες για τα παιδιά;

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Στο νοσοκομείο η κόρη τους – Η ανάρτηση της τραγουδίστριας

Π. Αντώνιος στο Ώρα Ελλάδος: “Αρνούμαι όλες τις καταγγελίες, δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί”

Ροή Ειδήσεων