«Μόλις σηκωθώ όρθιος, θέλω να χτυπήσω πέναλτι στην Τούμπα», λέει ο μικρός Γιαννάκης – H ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναλαμβάνει όλα τα έξοδα στις ΗΠΑ

«Μόλις σηκωθώ όρθιος, θέλω να χτυπήσω πέναλτι στην Τούμπα», λέει ο μικρός Γιαννάκης – H ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναλαμβάνει όλα τα έξοδα στις ΗΠΑ

Για το πρώτο πράγματα που θέλει να κάνει, μόλις καταφέρει να σταθεί στα πόδια, μίλησε ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ.

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, όταν σηκωθώ όρθιος είναι να χτυπήσω ένα πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας. Έχοντας δίπλα μου τον Μπράντον Τόμας», ανέφερε στο TV 100.

«Εκείνη τη στιγμή έχασα, τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θέλαμε να κάνουμε πολλά πράγματα για τον Γιάννη, αλλά το ποσό που απαιτούνταν ήταν απαγορευτικό για μας, λέει ο πατέρας του Γιαννάκη. Ο κ. Ιβάν Σαββίδης μας αγκάλιασε, μας έβαλε μέσα στην οικογένειά του και η κουβέντα που είπε ήταν: “Πάμε να σηκώσουμε το παιδί”», ανέφερε ο πατέρας του μικρού Γιαννάκη για το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αναλάβει όλα του τα έξοδα, προκειμένου να ταξιδέψει τον Σεπτέμβριο στις ΗΠΑ και να υποβληθεί σε θεραπεία για να ξαναπερπατήσει.

«Αφού θα έρθω στη Θεσσαλονίκη, θα είναι το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου», συμπλήρωσε ο μικρός Γιάννης, ενώ για την καλύτερη στιγμή που έχει ζήσει στα γήπεδα πρόσθεσε:

«Το παιχνίδι που ξεχωρίζω είναι το 4-1 με τον Παναθηναϊκό. Ηταν η μόνη φορά που έκλαψα στο γήπεδο, γιατί είχαμε ένα ακόμα ματς και άμα το κερδίζαμε, θα παίρναμε την κούπα».

Η σπουδαία κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σπουδαία κίνηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Αναλαμβάνει όλα τα έξοδα του μικρού Γιαννάκη στις ΗΠΑ για να περπατήσει ξανά

Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση προχωρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μια κίνηση με μεγάλο ανθρωπιστικό περιεχόμενο.

Οι «ασπρόμαυροι» αποφάσισαν να στείλουν τον μικρό Γιαννάκη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καλύπτοντας όλα τα έξοδα.

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης, κινείται αποκλειστικά και μόνο με αναπηρικό αμαξίδιο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έκανε αισθητή την παρουσία του σε πάρα πολλά γήπεδα, ποδοσφαιρικά αλλά και μπασκετικά, παραδίδοντας μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς.

Ο Γιαννάκης, με καταγωγή από την Κρήτη και τόπο διαμονής την Άμφισσα, θα ταξιδέψει στην Αμερική κατόπιν πρόσκλησης των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Εκεί θα δει τους πιο γνωστούς γιατρούς προκειμένου να βρεθεί θεραπεία και να μπορέσει να περπατήσει ξανά. Με όλα τα έξοδα να καλύπτονται από τον Ιβάν Σαββίδη και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η υγειονομική περίθαλψη είναι η σημαντικότερη επένδυση μιας χώρας για ισχυρότερη οικονομική ανάπτυξη

Σοβαρό άσθμα – Πόσο κινδυνεύουν τα παιδιά

Ροή Ειδήσεων