Navy μανικιούρ

Navy μανικιούρ

Τώρα που σιγά-σιγά ανοιξιάζει είναι καιρός για φωτεινά χρώματα στα νύχια, όπως άλλωστε και στα ρούχα. Σας προτείνουμε το Navy στιλ, στις αποχρώσεις λοιπόν του λευκού, του μπλε με μια πινελιά από κόκκινο.

Όσο και αν μπορεί να ακούγεται δύσκολο να το κάνετε μόνες σας, δεν είναι και τόσο. Δείτε το παρακάτω βίντεο και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Ξεκινήστε βάφοντας όλα τα νύχια, πλην του παράμεσου, με λευκό βερνίκι. Έπειτα με ένα κόκκινο βερνίκι τραβήξτε παράλληλες γραμμές σε κάθε νύχι. Περάστε ένα μπλε βερνίκι στον παράμεσο και με ένα λεπτό πινέλο κάντε μια βούλα, με το λευκό βερνίκι, στο πάνω μέρος του νυχιού. Μετά, πάλι με το λευκό βερνίκι, ταβήξτε μια ευθεία γραμμή από τον κύκλο, που να μην φτάνει όμως στην άκρη του νυχιού, και στη συνέχεια δύ οκυρτές γραμμές που να ενώνονται με την πρώτη γραμμή, κατά τρόπο ώστε να σχηματιστεί μια άγκυρα. Με τη βοήθεια μιας οδοντογλυφίδας κάντε δύο μικρά τρίγωνα στην άκρη της κάθε κυρτής γραμμής.

Έπειτα κάντε ένα μικρό μπλε κύκλο στην μέση του λευκού κύκλου. Μετά τραβήξτε μια μικρή λευκή γραμμή στην μέση της άγκυρας.

Ροή Ειδήσεων