Νέος αέρας μυθολογίας στο παιδικό παιχνίδι με τις Μυθομαχίες!

Νέος αέρας μυθολογίας στο παιδικό παιχνίδι με τις Μυθομαχίες!

Η ελληνική και η παγκόσμια μυθολογία ζωντανεύει στα μάτια των παιδιών με έναν θεαματικό τρόπο, προσφέροντάς τους ψυχαγωγία και γνώση μέσω ενός αυθεντικού παιχνιδιού.

Το παιχνίδι ονομάζεται Μυθομαχίες και εντάσσεται στην πολύ δημοφιλή σε όλο τον κόσμο κατηγορία παιχνιδιών στρατηγικής και φαντασίας με συλλεκτικές κάρτες.

Η πρώτη έκδοση, που κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την Tech4us, περιλαμβάνει 350 θέματα με χαρακτήρες και αντικείμενα της ελληνικής μυθολογίας. Στην εγχώρια αγορά, τα παιχνίδια με κάρτες είναι κυρίως ξενόφερτα με καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Η αγορά των παιχνιδιών αυτών εμφανίζει κορεσμό, λόγω έλλειψης ποιοτικού περιεχομένου.

Έτσι, τα παιδιά αναζητούν νέα πρότυπα, νέους ήρωες που θα κερδίσουν την παιδική τους φαντασία, ενώ οι γονείς επιδιώκουν να βρουν για τα παιδιά τους παιχνίδια με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Εκπαίδευση σε συνδυασμό με ψυχαγωγία, ποιότητα και μοναδικότητα διακρίνουν το παιχνίδι Μυθομαχίες, που δίκαια φέρει τον χαρακτηρισμό ως το πλέον “διαβασμένο” παιχνίδι με συλλεκτικές κάρτες!

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τα παιδιά αποκτούν αυθεντικές γνώσεις για τους χαρακτήρες και τα θέματα της μυθολογίας που απεικονίζονται στις κάρτες. Το παιχνίδι γίνεται συναρπαστικό με το ειδικό θερμοχρωμικό μελάνι ασφαλείας – μοναδική πατέντα του παιχνιδιού – που εμφανίζει και εξαφανίζει μαγικά τις δυνάμεις των καρτών ενώ τα παιδιά παίζουν!

Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια με κάρτες, που παίζονται είτε από αγόρια είτε από κορίτσια, οι Μυθομαχίες είναι αγαπημένο παιχνίδι τόσο από κορίτσια όσο και από αγόρια ηλικίας 7 χρονών και άνω. Αυτό οφείλεται στη θεματολογία του παιχνιδιού, καθώς η μυθολογία με τους ήρωες, τις νύμφες, τις θεότητες και τα υπερφυσικά πλάσματα, προσελκύει το ενδιαφέρον και των δύο φύλων. Και επειδή πρόκειται για ένα μάθημα που το διδάσκονται στο σχολείο, αυτό καθιστά τις Μυθομαχίες ελκυστικές σε γονείς και παιδαγωγούς. Επιπλέον, κάτι πολύ σημαντικό είναι πως η ποιότητα κατασκευής των καρτών είναι πιστοποιημένη από τον ΕΛΟΤ, τα μελάνια που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι μη τοξικά και απόλυτα ασφαλή για τα παιδιά, ακόμη και πολύ μικρής ηλικίας.

Υπάρχουν δύο διαφορετικές μορφές του παιχνιδιού Μυθομαχίες: το επιτραπέζιο Trading Card Game και το επιδαπέδιο ARENA master & speed. Και τα δύο παιχνίδια Μυθομαχίες διατίθενται από την Tech4us για Ελλάδα και Κύπρο με απευθείας παραγγελία στα τηλέφωνα επικοινωνίας (https://www.tech4us.gr/muthomakhies/) ή μέσω e-shop στο σύνδεσμο

Ροή Ειδήσεων