Ο Δασκαλάκης κατέθεσε μηνύσεις για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση – Στρέφεται και κατά του γιατρού Ηλιάδη

Ο Μάνος Δασκαλάκης παίρνει θέση για την συμμετοχή του στο Χ-Factor - Η επιθυμία της Τζωρτζίνας

Ο Δασκαλάκης κατέθεσε μηνύσεις για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση – Στρέφεται και κατά του γιατρού Ηλιάδη

Τριπλή μήνυση (σε τρία διαφορετικά πρόσωπα) για δημόσια εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο πατέρας των τριών κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Alpha Τώρα» ο 30χρονος υπέβαλε μηνύσεις κατά προσώπων τηλεοπτικών ή διαδικτυακών εκπομπών σε βάρος τους για αδικήματα δημόσιας εξύβρισης και συκοφαντικής δυσφήμισης.

Όπως γράφει στην ανακοίνωση των δικηγόρων του, τα πρόσωπα αυτά θα λογοδοτήσουν ενώπιων της δικαιοσύνης και ανάλογη αντιμετώπιση θα έχουν και άλλοι που ήδη έχουν προβεί σε ανάλογες δηλώσεις

Mηνύει τον Ανδρέα Ηλιάδη μετά τις δηλώσεις του για τη Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dete.gr o Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε μήνυση μέσω του Πατρινού δικηγόρου του Δημήτρη Καράμπελα και  στον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη, σχετικά  τα όσα είχε υποστηρίξει ο δεύτερος σε διαδικτυακή εκπομπή ότι τον είχε προειδοποιήσει και ότι γνώριζε τις υποψίες του γιατρού για τη μητέρα.

Οι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας και Δημήτρης Γεωργακόπουλος, εξέδωσαν δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρουν:

«Σήμερα υπεβλήθησαν από τον εντολέα μας Εμμανουήλ Δασκαλάκη ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών εγκλήσεις (μηνύσεις) κατά προσώπων, τα οποία το τελευταίο διάστημα, μέσω τηλεοπτικών-διαδικτυακών εκπομπών, τέλεσαν εις βάρος του τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης, της δημόσιας δυσφήμησης και της δημόσιας συκοφαντικής δυσφήμησης.

Για τα σχόλια στα οποία τα πρόσωπα αυτά προέβησαν με αποκλειστικό σκοπό να τον εξυβρίσουν, να τον δυσφημήσουν και να τον συκοφαντήσουν, θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Εξυπακούεται πως ανάλογης αντιμετώπισης θα τύχουν και έτερα πρόσωπα τα οποία ήδη έχουν προβεί σε σχετικά σχόλια ή θα προβούν στο μέλλον.

Επαναλαμβάνουμε ότι σύμφωνα με Ν. 4624/2019, η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων σε διαδικτυακούς τόπους, αποτελεί επεξεργασία (διάδοση) των δεδομένων αυτών και δεν επιτρέπεται να γίνεται χωρίς τη συγκατάθεση του προσώπου το οποίο αφορά. Ωσαύτως δεν επιτρέπεται σε κανέναν, μέσω οποιουδήποτε μέσου, άρα ούτε και μέσω της τηλεόρασης και του διαδικτύου, η παρουσίαση και δημοσίευση της φωτογραφίας ενός προσώπου σε τρίτους, η επεξεργασία, αναπαραγωγή ή η διάθεση της στο κοινό, καθώς και η αποτύπωση ή η εμφάνιση ή η προβολή της εικόνας κάποιου, χωρίς τη συναίνεση και συγκατάθεση του εικονιζομένου.

Δια της παρούσης ο εντολέας μας δηλώνει για τελευταία φορά ότι δεν συναινεί και εναντιώνεται ρητώς στη δημοσίευση εφεξής των φωτογραφιών τόσο του ιδίου, όσο και των τριών χαμένων τέκνων του, σε οποιαδήποτε μορφή. Επιφυλάσσεται δε για την υποβολή σχετικών μηνύσεων σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς την επιθυμία του αυτή».

Ο γιατρός Ηλιάδης βάζει στο κάδρο των ευθυνών τον πατέρα

Καλεσμένος σε διαδικτυακή εκπομπή μέσω twitter βρέθηκε ο γιατρός της Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ο ίδιος τόνισε ότι είχε αποκαλύψει στον πατέρα των παιδιών, τον Μάνο Δασκαλάκη τις υποψίες του για εγκληματική ενέργεια.

«Ο ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ»

Ο Ανδρέας Ηλιάδης είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη πως ήταν «ενήμερος ότι είχα σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια» και τόνισε με νόημα πως κανένας από τους συγγενείς στην Πάτρα δεν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει στο νοσοκομείο για την άτυχη Τζωρτζίνα.

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ, ΕΝΩ Η ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ

Πάτρα: Η μελανιά στο μάγουλο της Τζωρτζίνας την ημέρα της κηδείας της «καίει» την Πισπιρίγκου

Συγκεκριμένα, είπε: «Έχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με το συγκεκριμένο, εκτός από τη μητέρα, γνώριζε πολλά πράγματα και να σας πω ότι ήταν ενήμερος ότι είχα σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργειαΤο παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας, δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Ήμουν πάντα με το χαμόγελο. Ήμουν πάντα εκεί».

Συνέχισε, λέγοντας πως οι γονείς του παρουσίαζαν μια ψεύτικη εικόνα: «(Ο πατέρας) δεν ήρθε ποτέ, δεν το επιδίωξε, αντίθετα με παραπλάνησαν, με παραπλάνησαν μέσα σε μια ψεύτικη εικόνα! Νομίζω ότι με κοροϊδεύανε και κοροιδεύανε και την Εντατική, άρα τον ιερό χώρο της Εντατικής που σώζονται εκεί παιδιά δεν τον σεβάστηκαν.

Ο πατέρας θα μπορούσε να έρθει μεμονωμένα μου πει κύριε Ηλιάδη, ξέρετε, υπάρχει κάτι; Κάτι για την αιτία; Ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν άνοιξε αυτό το θέμα. Αντίθετα νομίζω ότι οι συζητήσεις που γίνονται ήταν σε επίπεδο ψεύδους».

Πάτρα: Ανάρτηση όλο νόημα από τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων – Τι αναφέρει για ασφυξία

Πισπιρίγκου: Σήμερα το απόγευμα η κατάθεση του σημειώματος στην ΓΑΔΑ για Μαλένα και Ίριδα

Στις 18:00 το απόγευμα μετά την ολιγόωρη παράταση που δόθηκε θα καταθετεί το υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου με τις έγγραφες εξηγήσεις της κατηγορούμενης, για τους δύο θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, του 6μηνών βρέφους και του 3,5 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 33χρονη, η οποία θεωρείται ως μοναδική ύποπτη για τους θανάτους των παιδιών, θα κρατήσει και στις έγγραφες εξηγήσεις την ίδια στάση που έχει μέχρι τώρα, ότι δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους των παιδιών της αλλά και το ότι αυτοί οι θάνατοι δεν οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα, στο πολυσέλιδο υπόμνημα θα βασιστεί και στις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις που είχαν συνταχθεί για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών που έδειχναν ότι τα παιδιά κατέληξαν από παθολογικά αίτια.

Διαβάστε επίσης:

Η 13χρονη Αναστασία αποκαλύπτει στη μαμά Κάτια Ζυγούλη τα μυστικά της ιππασίας (video)

Ώρες αγωνίας στο Ηράκλειο: Στην Εντατική μετά τον τοκετό 40χρονη – Υπέστη αλλεργικό σοκ

«Ακρωτηρίασε τα 2 δάχτυλα του παιδιού κρυφά. Στο σπίτι διαπιστώσαμε τι είχε συμβεί»: Ξεσπά ο μπαμπάς για τον παιδοχειρουργό

Ροή Ειδήσεων