Ο Διονύσης Σαββόπουλος με τον 18χρονο εγγονό του – Το μήνυμα του παππού Νιόνιου για την αποφοίτηση από το Λύκειο

Ο Διονύσης Σαββόπουλος με τον 18χρονο εγγονό του – Το μήνυμα του παππού Νιόνιου για την αποφοίτηση από το Λύκειο

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική ανάρτηση του σπουδαίου τραγουδοποιού Διονύση Σαββόπουλου για την αποφοίτηση του 18χρονου εγγονού του Διονύση από το Λύκειο.
Ο παππούς Νιόνιος δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον εγγονό του απευθύνεται σε όλα τα παιδιά που τελειώνουν το σχολείο και μπροστά τους ανοίγεται ένα ταξίδι στα Πανεπιστήμια και τις άλλες Σχολές.

Η ανάρτηση του Διονύση Σαββόπουλου

Με συγχωρείτε για τον συναισθηματισμό αλλά σήμερα (8/7/22) αποφοιτά απ το λύκειο ο μεγάλος μου εγγονός.

Απ το λύκειο του ίδιου σχολείου αποφοίτησε το Καλοκαίρι του ‘86 και ο μεγάλος μου γιος και είχα δώσει μάλιστα συναυλία στην αυλή του σχολείου του στην αποφοίτηση του.

Και όταν τελείωσε και ο μικρός του αδερφός -πάντα στο ίδιο σχολείο- έδωσα αλλη μια συναυλία εκεί και είχαμε φερει και και τον Νταλάρα.

Δεν μπορώ να μην πανηγυρίζω σε τέτοιες περιπτώσεις. Νιώθεις σαν να περνά μπροστά απ’ τα μάτια σου το μεγάλο θαύμα της ζωής που προχωρά. Όσοι είναι γονείς θα με καταλάβουν.

Το αγάπησα αυτό το σχολείο. Το σχολείο του Μωραίτη, την Χρυσάνθη, την αξέχαστη Κατερίνα.
Μια ζωή πηγαίνω στις γιορτές τους, στα meeting γονέων και κηδεμόνων στις τελετές αποφοίτησης αλλά φέτος δεν τα κατάφερα. Μεγάλωσα και τώρα με τον κορονοϊο φοβάμαι τον συνωστισμό, τις αγκαλιές, τις σελφι. Θα το δω οπωσδήποτε στο live streaming.
Να ναι καλά τα παιδιά μας, όλα τα παιδιά από όλα τα σχολεία τα αγόρια και τα κορίτσια των 18 χρόνων που τελειώνουν φέτος την μέση εκπαίδευση.
Και κινούν τώρα για ένα εφτάχρονο μέχρι τα εικοσιπέντε τους μαγικό ταξίδι.
Εφτά αστραφτερά χρόνια που δεν θα τα ξαναβρούν μπροστά τους, δεν θα τα ξαναζήσουν παρά μόνο στις αναμνήσεις τους κάποτε.
Εύχομαι ολοψύχως με αρκετή συγκίνηση στα 18αρικα του 2022 να ακολουθήσουν τον δρόμο της καρδιάς, τον δρόμο της ομορφιάς και της γενναιότητας, να πραγματοποιήσουν τον εαυτό τους, να δημιουργήσουν τον κόσμο τους. Ό,τι θέλουν όπως το θέλουν. Μόνο ένα να παρακαλάνε: να μην χαθούνε.
Δεν θα χαθούνε. Μετράει επάνω τους έστω και λίγο η λαχτάρα μας, οι ελπίδες μας, και η δύσκολα αποκτημένη μας πίστη.
Ο θεός μαζί τους.

Διαβάστε επίσης:

Σπάνιο «χρυσό τσακάλι» εμφανίστηκε στην λίμνη Κάρλα – Δείτε το video

Η βάφτιση παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία – Πώς σώθηκε το μωράκι που κατέρρευσε μέσα στην κολυμπήθρα

Ροή Ειδήσεων