Ο Έντι Μέρφι για την ταινία «Shrek 5»: «Μπορεί να κυκλοφορήσει το 2025»

Ο Έντι Μέρφι για την ταινία «Shrek 5»: «Μπορεί να κυκλοφορήσει το 2025»

Έχουν περάσει 23 χρόνια από τότε που η πρώτη ταινία με πρωταγωνιστή το μοναχικό τέρας έκανε πρεμιέρα και τώρα ένα ακόμα επεισόδιο του πολυαγαπημένου franchise κινουμένων σχεδίων μπορεί να είναι έτοιμο πολύ νωρίτερα από ό,τι φαντάζονται οι θαυμαστές.

Σε συνέντευξη στο Collider ενόψει της κυκλοφορίας του «Beverly Hills Cop: Axel F» ο Έντι Μέρφι, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στον Γάιδαρο στις ταινίες «Shrek», όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι μια νέα ταινία είναι πράγματι στο στάδιο της παραγωγής, αλλά ότι μπορεί να υπάρξει ακόμη και ξεχωριστό φιλμ για τον Γάιδαρο.

«Ξεκινήσαμε να κάνουμε το Shrek 4 ή 5 πριν από 5 μήνες. Το έκανα αυτό, ηχογράφησα την πρώτη πράξη και θα το κάνουμε φέτος, θα το τελειώσουμε» ανέφερε ο αμερικανός ηθοποιός, κωμικός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής. «Ο Σρεκ έρχεται και ο Γάιδαρος θα έχει τη δική του ταινία. Θα κάνουμε λοιπόν μία ταινία Shrek και θα κάνουμε μία Donkey».

Ερωτηθείς αν ηχογραφούσε και για τις δύο ταινίες ταυτόχρονα, ο ηθοποιός εξήγησε: «Όχι, όχι ταυτόχρονα. Άρχισα να ηχογραφώ για την ταινία Shrek, νομίζω ότι θα κυκλοφορήσει το 2025 και θα κάνουμε την ταινία Donkey στη συνέχεια».

Το 2023, το Variety ανέφερε ότι η Universal εξέταζε μια πέμπτη ταινία «Shrek» με το αρχικό καστ των Μέρφι, Μάικ Μάγιερς και Κάμερον Ντίαζ, εκτός από ένα spinoff για τον «Donkey».

Διαβάστε επίσης:

Τ’ Αγιαννιού του Κλήδονα: Το έθιμο με τις φωτιές

Παιχνιδιάρικα στιχάκια και χιουμοριστική εικονογράφηση: 2 νέα παιδικά βιβλία που θα εμπνεύσουν τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι!

Ροή Ειδήσεων