Ο ιδανικός παιδότοπος για το τέλειο playdate στις διακοπές των Χριστουγέννων!

Ο ιδανικός παιδότοπος για το τέλειο playdate στις διακοπές των Χριστουγέννων!

Ο ιδανικός παιδότοπος για το τέλειο playdate στις διακοπές των Χριστουγέννων!

Η αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές των Χριστουγέννων έχει ήδη ξεκινήσει και για ένα πράγμα αδημονούν τα περισσότερα παιδιά: Το παιχνίδι!

Τα δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι βέβαιο πως θα τους χαρίσουν πολλές ώρες διασκεδαστικής απασχόλησης -ειδικά αν κρύβουν τα παιχνίδια που ζήτησαν από τον Άγιο Βασίλη στο γράμμα τους. Θέλετε, όμως, να σας αποκαλύψουμε τι είναι αυτό που θα κάνει τις επερχόμενες διακοπές τους πραγματικά αξέχαστες; Μια επίσκεψη στον παιδότοπο PLAYMOBIL FunPark!

Εκεί που η διασκέδαση συναντά τη ζωηρή φαντασία των παιδιών, τα οποία έχουν την ευκαιρία μέσα από ατελείωτο παιχνίδι με τα αγαπημένα τους PLAYMOBIL να δημιουργήσουν τις δικές τους ονειρεμένες ιστορίες.

Από την είσοδο κιόλας στον πρωτότυπο αυτό παιδότοπο, ανάμεσα σε δύο μεσαιωνικούς πυργίσκους, με τις γιγαντιαίες, πολύχρωμες φιγούρες PLAYMOBIL να υποδέχονται τους μικρούς επισκέπτες, τα παιδιά εισέρχονται στον κόσμο της φαντασίας!

Και ξαφνικά, μπροστά τους ανοίγεται μια γιγαντίαια αίθουσα με όλους τους “κόσμους” της PLAYMOBIL να απλώνονται μπροστά τους! Πειρατές, δεινόσαυροι και αρχαίοι Έλληνες θεοί, αλλά και πριγκίπισσες, πυροσβέστες και ιππότες ζωντανεύουν σε έναν παιδότοπο, στον οποίον το κάθε παιδί θα επιλέξει πού θέλει να παίξει ανάλογα με τα ενδιαφέρονται και την ηλικία τους.

Το ιδανικό στέκι για playdate και στις γιορτές!

Σε αντίθεση με τους περισσότερους παιδότοπους, στους οποίους δύσκολα συνδυάζεται το παιχνίδι για κάθε ηλικία, στο PLAYMOBIL FunPark παιδιά από 18 μηνών έως 12 ετών θα ανακαλύψουν την δική τους αγαπημένη γωνιά. Εκεί, λοιπόν, θα δείτε τους Πειρατές της Καραϊβικής να ξιφομαχούν μια ανάσα μακριά από τα πριγκιπικά παλάτια. Ενώ οι Δεινόσαυροι θα βρυχώνται λίγα μέτρα από το Αρχηγείο της Αστυνομίας.

Την ίδια ώρα, τα μικρούλια σας έως 3 ετών, μπορούν να βρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο και απόλυτα ασφαλή χώρο, όπου θα διασκεδάζουν με παιχνίδια PLAYMOBIL κατάλληλα για την ηλικία τους.

Όσο για εσάς; Θα απολαμβάνετε ανενόχλητοι τον καφέ σας ή ένα ρόφημα στα κοντινά τραπεζάκια! Υπάρχει καλύτερη ιδέα για playdate με άλλους γονείς φίλους σας στις διακοπές των Χριστουγέννων;

Επιπλέον, από εδώ μπορείτε να αγοράσετε και τα χριστουγεννιάτικα δώρα, για τα ανήψια και τα βαφτιστήρια σας, αφού θα βρείτε όλα τα αγαπημένα PLAYMOBIL των παιδιών μαζεμένα σε ένα κατάστημα!

Δείτε εδώ αναλυτικά το εορταστικό ωράριο του PLAYMOBIL FunPark:

…και δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για μια ημέρα ατελείωτου παιχνιδιού στο PLAYMOBIL FunPark!

Είσοδος:

Στο PLAYMOBIL FunPark η είσοδος για ΑμεΑ είναι δωρεάν.

Δευτέρα – Παρασκευή: 8,00€/παιδί
Σάββατο – Κυριακή: 9,00€/παιδί
Είσοδος Γονέων/Συνοδών: Δωρεάν
Είσοδος Τριτέκνων-Πολυτέκνων: 5,00€/παιδί (Δευτέρα-Παρασκευή)
(με την επίδειξη κάθε νόμιμου πιστοποιητικού)
7,00€/παιδί (Σάββατο-Κυριακή)

PLAYMOBIL FunPark: Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων, 145 64 Κηφισιά, 210-80.000.18.

www.playmobil-funpark.gr

Ροή Ειδήσεων