«Ο ήρωας Μάρκος Μπότσαρης» πρωταγωνιστεί σε δωρεάν παράσταση θεάτρου σκιών στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (24/3)

«Ο ήρωας Μάρκος Μπότσαρης» πρωταγωνιστεί σε δωρεάν παράσταση θεάτρου σκιών στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (24/3)

Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει την δωρεάν παράσταση θεάτρου σκιών, για μικρούς και μεγάλους, «Ο ήρωας Μάρκος Μπότσαρης», την Παρασκευή 24 Μαρτίου (ώρα 18:00), στο κτήριο του Ιδρύματος, στον Ταύρο.

Ο καραγκιοζοπαίκτης, Κώστας Σπυρόπουλος, με μακρά παράδοση στο θέατρο σκιών, ζωντανεύει στον μπερντέ γεγονότα της Επανάστασης του 1821, με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Μπότσαρη.

Τεράστιες φιγούρες, ζωντανή μουσική και παραδοσιακά τραγούδια παρουσιάζουν πτυχές της ιστορίας της Ελληνικής Επανάστασης, μέσα από τα μάτια του αγαπημένου λαϊκού ήρωα, του Καραγκιόζη.

Συντελεστές

Πίσω από τον μπερντέ καραγκιοζοπαίχτης: Κώστας Σπυρόπουλος

Στην ορχήστρα: Οικογένεια Δαλιάνη

Επιμέλεια / Κατασκευή σκηνικών & φιγούρων: Θανάσης Σπυρόπουλος, Λία Οικονομοπούλου

Σκηνοθεσία: Κώστας Σπυρόπουλος

Βοηθοί σκηνής: Χάρης Κουτσογιάννης

Υπεύθυνη παραγωγής: Μαργαρίτα Δρακοπούλου

Η είσοδος είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ, στο τηλέφωνο 210 3418051 (Δευτ.-Παρ. 09:00-17:00).

 

ΠΙΟΠ | Ιστορικό Αρχείο

Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, 17778, Ταύρος

210 3418051

 

Διαβάστε επίσης:

Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα ήταν νεκρή για 50 λεπτά» – Εξελίξεις και στους θανάτους Μαλένας και Ίριδας (video)

Τέμπη: «Βγήκε η βαθμολογία της και τα είχε δεκάρια το καμάρι μου. Πού είναι να τα δει;» Συγκινεί ο μπαμπάς της 28χρονης Ελπίδας

Τέμπη: «Εκλιπαρούσε να βοηθήσουμε την κόρη της με το 6 μηνών μωρό της»- Ξυλουργός από το Άγιος Όρος έσωσε ζωές