«Ο Καραγκιόζης του Σπυρόπουλου & ο Μάγος Dio»: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την Τετάρτη (3/7) – ΝΙΚΗΤΕΣ

«Ο Καραγκιόζης του Σπυρόπουλου & ο Μάγος Dio»: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την Τετάρτη (3/7) – ΝΙΚΗΤΕΣ


Ο Καραγκιόζης της οικογένειας Σπυρόπουλου επέστρεψε στο καλοκαιρινό του στέκι!

Ο Καραγκιόζης της οικογένειας Σπυρόπουλου επιστρέφει στο καλοκαιρινό του στέκι! Για 12η χρονιά λοιπόν, Κάθε Τετάρτη θα μπορείτε στο φιλόξενο σινεμά “Μίμης Φωτόπουλος” στο Μαρούσι, να απολαμβάνετε και μία νέα παράσταση θεάτρου σκιών από τον αγαπημένο καραγκιοζοπαίκτη των παιδιών, Κώστα Σπυρόπουλο! 

Για φέτος το καλοκαίρι, θα είναι κοντά μας και ο γνωστός σε όλους “Μάγος DIO” που πριν την παράσταση του Καραγκιόζη θα μας δείχνει καινούργια μαγικά κόλπα!!!

Ακόμη, Κάθε Τετάρτη, ένας τυχερός θα κερδίζει ένα τεράστιο μαγικό κουτί για να κάνει τα δικά του μαγικά!

▪︎ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Τετάρτη 15 Μαΐου στις 19:00 με την παράσταση: “Ο Καραγκιόζης ταξιδεύει στους πλανήτες”.

Cine “Μ. Φωτόπουλος” (Αγ. Κων/ου 42, Μαρούσι

Αγορά εισιτηρίων : more.com

Πληροφορίες:  6945148511

Γεν. Είσοδος και για τα δύο θεάματα 7€.

Τιμή προπώλησης μέσω more.com 6,50€.

Συντελεστές

Πίσω από την σκηνή ο καραγκιοζοπαίκτης Κώστας Σπυρόπουλος.

Βοηθοί σκηνής : Ακαδημία Θεάτρου Σκιών “Θανάσης Σπυρόπουλος”.

Στη μαγεία ο Μάγος Dio (Διονύσης Γουλιμής).

Μουσική επιμέλεια / Ενορχήστρωση : Σωτήρης Παπατραγιάννης / KOMPANIA

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης του Σπυρόπουλου & ο Μάγος Dio», την Τετάρτη (3/7).

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 στις 15.30.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης του Σπυρόπουλου & ο Μάγος Dio», την Τετάρτη (3/7).

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

ΝΙΚΗΤΕΣ

Mαρίνα Τριανταφυλλίδου
Παρασκευή Αρμάου

Ροή Ειδήσεων