Ο κομμωτής προτείνει τα πιο εύκολα και στιλάτα χτενίσματα για το σχολείο

Ο κομμωτής προτείνει τα πιο εύκολα και στιλάτα χτενίσματα για το σχολείο

Το άνοιγμα των σχολείων μας έβαλε -θέλοντας και μη- σε πρόγραμμα και τα πολύ πρωινά ξυπνήματα αποτελούν ξανά “σκληρή” πραγματικότητα που απαιτεί ταχύτητα και αποτελεσματικότητα! Δεν υπάρχει, λοιπόν, περιθώριο να καθυστερούν πλέον κάθε πρωί τα παιδιά μας, περνώντας ώρες μπροστά στον καθρέφτη και ο hair stylist Σταμάτης Κανελλόπουλος, ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου 5avenue, μάς δίνει έξυπνες συμβουλές για το πώς θα φτιάχνουν τα μαλλιά τους εύκολα μα και με στιλ.

Όπως ο ίδιος λέει μιλώντας στο Infokids.gr, “Ένα πολύ μεγάλο θέμα που αντιμετωπίζουν τα κορίτσια στο σχολείο είναι, ότι πέφτουν τα μαλλιά τους μπροστά στο πρόσωπό τους, με αποτέλεσμα να πρέπει διαρκώς να τα πειράζουν, να τα ανασηκώνουν και όλο αυτό καταντά κουραστικό.

Το ιδανικό χτένισμα που θα πρέπει να επιλέγουν τα κορίτσια θα πρέπει να περιλαμβάνει κάποιο πιάσιμο, ώστε να αποφεύγεται το συγκεκριμένο πρόβλημα.


Για αρχή μπορείτε να δοκιμάσετε να εφαρμόσετε μια παραλλαγή της κλασσικής αλογοουράς, έναν ψηλό κότσο, μια πλεξούδα ή ακόμα και ένα half-up.

Ενδιαφέρουσες λύσεις χτενισμάτων για το σχολείο αποτελούν επίσης και τα topdo (φωτό πάνω).

Δεν πρέπει να ξεχνάτε, ότι μια αλογοουρά μπορεί να είναι είτε χαμηλή είτε ψηλή, ανεξάρτητα από το ύψος του μαλλιού. Το παιδί σας σίγουρα θα το λατρέψει. Ποιο κορίτσι, άλλωστε, δεν τρελαίνεται με τις αλογοουρές; Αυτές, μάλιστα, μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με παιδικές κορδέλες για μαλλιά ή άλλα αξεσουάρ.

Μπορείτε, επίσης, απλά και μόνο αλλάζοντας τη μεριά της χωρίστρας, να δημιουργήσετε ένα τελείως διαφορετικό χτένισμα.

Τέλος, μην ξεχνάτε ένα πολύ εύκολο κόλπο: Μπορείτε να πιάσετε μια πλεξούδα στα μαλλιά του παιδιού σας το βράδυ που θα κοιμηθεί και το πρωί πριν πάει σχολείο να την λύσετε. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Ροή Ειδήσεων