«Ο μπαμπάς με πειράζει»: Γιαγιά καταγγέλλει τον γαμπρό της για ασέλγεια στην 5χρονη εγγονή με θεατή την 4χρονη αδελφή (video)

«Ο μπαμπάς με πειράζει»: Γιαγιά καταγγέλλει τον γαμπρό της για ασέλγεια στην 5χρονη εγγονή με θεατή την 4χρονη αδελφή (video)

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κακοποίησης και ασέλγειας παιδιών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μία γιαγιά δύο κοριτσιών, τεσσάρων και πέντε ετών, καταγγέλει πως ο γαμπρός της και πατέρας των παιδιών ασελγεί στην 5χρονη εγγονή της. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γιαγιά ανέφερε πως το ίδιο το κορίτσι της εκμυστηρεύτηκε την κακοποίηση που υφίσταται στα χέρια του πατέρα της.

Σύμφωνα με την εκπομπή, η 58χρονη γυναίκα προσπάθησε να συζητήσει με την κόρη της και μητέρα των παιδιών για τα περιστατικά, όμως εκείνη υποστηρίζει τον σύντροφό της.

Επιπλέον η 58χρονη ανέφερε πως ο γαμπρός της αποπλάνησε την κόρη της όταν εκείνη ήταν 14 ετών ενώ εκείνος ήταν 30 ετών και χωρισμένος με ένα παιδί.

Η καταγγελία στην Αστυνομία

Η γιαγιά έχει κάνει καταγγελία στη ΓΑΔΑ σε βάρος του 40χρονου για ασέλγεια στις ανήλικες κόρες του, καθώς υπάρχουν υποψίες και για ασέλγεια στην 4χρονη.

Για δύο χρόνια η οικογένεια έμενε στο σπίτι της 58χρονης. Η γιαγιά καταγγέλλει πως ο γαμπρός της ήθελε να κάνει μπάνιο μαζί με την 4χρονη και πως όταν έφευγε για τη δουλειά του «φίλαγε στο στόμα τα παιδιά και τα θώπευε στο στήθος».

Όταν μάλιστα ρώτησε ένα από τα κορίτσια γιατί είναι τόσο κουρασμένο αυτό απάντησε πως «ο μπαμπάς μού φωνάζει και με πειράζει». 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως, σύμφωνα με τα όσα λέει η 58χρονη γυναίκα, ο αδερφός του γαμπρού της εκτίει ποινή φυλάκισης για ασέλγεια σε εξάχρονο και πως αυτή τη στιγμή είναι έξω με άδεια.

Δείτε το video με την καταγγελία της γιαγιάς

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Αγρότης ετών… 2 μαζεύει ελιές και έχει «λιώσει» το διαδίκτυο! (video)

Υπ. Παιδείας: Πρόσκληση εκπαιδευτικών στην ενισχυτική διδασκαλία 2022-2023

Δώστε προσοχή στην κραυγή βοήθειας του εφήβου που νιώθει παγιδευμένος από όσα νιώθει και σκέφτεται