«Ο μπαμπάς μου, ο ήρωας μου»: Μπαμπάδες που μεγαλώνουν μόνοι τα παιδιά τους (εικόνες)

«Ο μπαμπάς μου, ο ήρωας μου»: Μπαμπάδες που μεγαλώνουν μόνοι τα παιδιά τους (εικόνες)

Το να μεγαλώνει κανείς το παιδί του μόνος είναι δύσκολο, αλλά οι μπαμπάδες που θα δείτε παρακάτω μάς δείχνουν πώς καταφέρνουν να κάνουν την υπέρβαση όταν πρόκειται για τα παιδιά τους!

Οι μπαμπάδες που μεγαλώνουν μόνοι τα παιδιά τους έχουν να αντιμετωπίσουν μοναδικές προκλήσεις, ειδικά όταν πρόκειται για την ανατροφή των κοριτσιών, που ίσως είναι δύσκολο να ταυτιστούν με το αρσενικό πρότυπο. Η βοήθεια στο βάψιμο των νυχιών είναι πάντα μια εύκολη λύση, όπως και το να μάθουν να φτιάχνουν όμορφες πλεξούδες στα μαλλιά των μικρών κοριτσιών τους! Και ενώ πρέπει να εργάζονται σκληρά για να παρέχουν τα απαραίτητα στην οικογένεια, οι μπαμπάδες πρέπει επίσης να βρίσκουν χρόνο να παίξουν με τα παιδιά τους.

Ο Μπαράκ Ομπάμα είπε κάποτε ότι «Κάθε ανόητος μπορεί να έχει παιδί. Αυτό δεν σε κάνει πατέρα. Είναι το θάρρος να μεγαλώσεις ένα παιδί που σε κάνει πατέρα».

Αφότου η γυναίκα του πέθανε στον τοκετό, αυτός ο μπαμπάς φρόντισε να αναβιώσει τις ηχογραφήσεις της γυναίκας του, έτσι ώστε ο γιος του να ακούει τα νανουρίσματα της μαμάς του!

«Πριν από δύο χρόνια η κόρη μου έφτιαξε αυτό το βραχιόλι για μένα. Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή μου και από τότε δεν το έχω αποχωριστεί ποτέ!»

Αυτός ο μπαμπάς δεν ήξερε πώς να χτενίσει τα μαλλιά της κόρης του, γι αυτό παρακολούθησε μαθήματα κομμωτικής για χάρη της!

Αυτός ο μπαμπάς συνηθίζει να δημιουργεί συγκινητικά σκίτσα από την καθημερινή ζωή με την κόρη του!

«Η κόρη μου έγινε 4 ετών και αυτή ήταν η πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω μια τούρτα ως μόνος πατέρας»

«Ως μόνος πατέρας και πιλότος, φροντίζω να μεταφέρω ασφαλείς τους επιβάτες μου και να γυρίσω σπίτι για να ταΐσω τη μικρή μου. Συχνά ταξιδεύουμε μαζί σε όλο τον κόσμο!»

 

Ροή Ειδήσεων