Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης συνάντησε στην Κρήτη τους μικρούς του φίλους που δίνουν μάχη με τον καρκίνο και τους ενθάρρυνε

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης συνάντησε στην Κρήτη τους μικρούς του φίλους που δίνουν μάχη με τον καρκίνο και τους ενθάρρυνε

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκινητική επίσκεψη του ηθοποιού Βλαδίμηρου Κυριακίδη που μαζί με τη σύζυγό του Έφη Μουρίκη στο πλαίσιο της περιοδείας για την παράστασή τους δεν παρέλειψαν να συναντήσουν στην Κρήτη τα παιδιά που δίνουν καθημερινά μάχη με τον καρκίνο και να τα ενθαρρύνουν στον αγώνα ζωή τους. Αλιεύσαμε την είδηση από την Popi Kastelianou και το προφίλ του φιλανθρωπικού σωματείου  Η Παρέα της Αγάπης

Η ανάρτηση που έγινε viral

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ξέρεις ότι πάντα θα είναι εδώ. Κι ας είναι μακριά. Κι ας δουλεύουν και ζουν σε τρελούς ρυθμούς. Κι ας έχουν χίλια πράγματα να κάνουν, πιο ξεκούραστα, πιο ανώδυνα, πιο εύκολα… Είναι εδώ ξανά, όπως ήταν και πέρυσι. Και τολμάμε να το πούμε, όπως θα είναι και του χρόνου!

Ο κύριος Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τη σύζυγό του κυρία Έφη Μουρίκη βρέθηκαν για λίγες μέρες στο Ηράκλειο για την θεατρική παράσταση Θεσμοφοριάζουσες στην οποία ο κύριος Κυριακίδης πρωταγωνιστεί.

Η παράσταση είναι σε περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι με μία βαλίτσα στο χέρι και είναι κάθε μέρα και σε άλλη πόλη.

Παρόλαυτα για ακόμη μια φορά, ο κύριος Κυριακίδης και η κυρία Μουρίκη βρέθηκαν κοντά στα παιδιά της Αιματολογία – Ογκολογία Παιδιών και Εφήβων Κρήτης .

Εν μέσω συνεντεύξεων και εμφανίσεων στα τοπικά μέσα και λίγες μόλις ώρες πριν την τελευταία τους παράσταση στην πόλη μας, ο χρόνος της μεσημεριανής τους ξεκούρασης αφιερώθηκε εξ ολοκλήρου στα παιδιά μας.

Ήρθαν στην κλινική γεμάτοι χαμόγελα, συνομίλησαν εγκάρδια με τα παιδιά, έβγαλαν φωτογραφίες με όλους, παιδιά, γονείς, νοσηλευτές και γιατρούς. Είχαν μία γλυκιά κουβέντα για το κάθε παιδί και με πραγματικό ενδιαφέρον ρώτησαν για την καθημερινότητά τους, για τις ασχολίες και τα χόμπι τους.

Δεν έχουμε λόγια να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους αυτούς που είναι δίπλα μας, δίπλα στα παιδιά της κλινικής.

Το μικρό αναμνηστικό της σημερινής επίσκεψης που η Παρέα της Αγάπης τους χάρισε δεν αρκεί για να ξεπληρώσει τα χαμόγελα που ζωγραφίστηκαν στα προσωπάκια των παιδιών μας.

Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε δίπλα μας, ανθρώπους που τίποτα δεν θα τους σταματήσει από το να κάνουν αυτά τα χαμόγελα να ανθίζουν!

Διαβάστε επίσης:

H Nίκη Κεραμέως ανακοίνωσε πότε θα ανοίξουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο – Η μεγάλη αλλαγή που θα ισχύσει φέτος

Ευάγγελος Μπούσης – Πίτερ Ντούντας: Βάφτισαν τα παιδιά τους με νονά την Ευγενία Νιάρχου

Πανικός στο Βόλο – 9χρονος έπεσε και σφηνώθηκε σε βράχια – 11χρονος έκανε βουτιά και τραυματίστηκε στο κεφάλι