«Οδική ασφάλεια – ασφαλής μετακίνηση των παιδιών»: Όσα μάθαμε στο σεμινάριο του Infokids

Οδική ασφάλεια

«Οδική ασφάλεια – ασφαλής μετακίνηση των παιδιών»: Όσα μάθαμε στο σεμινάριο του Infokids

Η Ελλάδα είναι μία χώρα με πολύ μεγάλο ποσοστό τροχαίων.
Τι πρέπει να κάνουμε για να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο;

Το infokids διοργάνωσε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με τίτλο «Οδική ασφάλεια-Ασφαλής μετακίνηση των παιδιών» που παρουσιάστηκε στη Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι ομιλητές Μαρίνα Μπουγιούκα  Στρατιωτικός Ψυχολόγος, MSc, «Πάνος Μυλωνάς» και ο Εμμανουήλ Μπρούζας, Μηχανολόγος Μηχανικός, Meng, από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ.) τον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό που από το 2005 μαθαίνει στους νέους τι σημαίνει υπεύθυνη οδήγηση και σεβασμός στον δρόμο, ήταν εξαιρετικά κατατοπιστικοί.

Για να μας ευαισθητοποιήσουν σε ό,τι αφορά στη σημασία της οδικής ασφάλειας αλλά και του πολιτισμού στον δρόμο.

πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων

Με στόχο την εκπαίδευση μικρών και μεγάλων για να υπάρξει πρόληψη και μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων, που αποτελούν μία παγκόσμια μάστιγα και τροχοπέδη για την ανάπτυξη της χώρας.

Μέσα από την εκπαίδευση των παιδιών, των νέων και των επαγγελματιών οδηγών σε βασικά θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και Οδικής Ασφάλειας, οι οδηγοί του σήμερα και του αύριο θα κατανοήσουν τη σημασία της ευγένειας στον δρόμο, στοιχείο δείχνει πάνω από όλα Παιδεία και Πολιτισμό.

Και μέσα από τον σεβασμό και την οδική ευγένεια, μπορούμε ενδεχομένως να δούμε τους θλιβερούς αριθμούς για τα τροχαία συμβάντα στη χώρα μας να αποκτούν -επιτέλους- μια καθοδική πορεία.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ CYBEX
Δείτε το ολόκληρο το σεμινάριο:

Διαβάστε επίσης:

Σεμινάριο Infokids.gr: «Εφηβική Υγεία | Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υγεία των παιδιών» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (25/11)

Δωρεάν σεμινάριο και δώρα από το Infokids.gr: «Οδική ασφάλεια-Ασφαλής μετακίνηση των παιδιών». Ομιλητές από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (18/11)

 

Ροή Ειδήσεων