Οι 5 συμβουλές που πρέπει να ακολουθούμε για να πλένουμε τις πετσέτες μας

Οι 5 συμβουλές που πρέπει να ακολουθούμε για να πλένουμε τις πετσέτες μας

Μπορεί να μην το πολυσκεφτόμαστε, αλλά το πλύσιμο των ρούχων είναι μια εργασία που χρειάζεται προσοχή. Ειδικά, όταν πρόκειται για τις πετσέτες μας. Αυτές είναι που έρχονται σε άμεση επαφή με το πρόσωπό μας όταν εκείνο είναι πεντακάθαρο, όπως και με όλο μας το σώμα.

Θυμηθείτε όταν είχατε πρωτοαγοράσει τις πετσέτες σας πόσο μαλακές ήταν. Συγκρίνετε αυτή την αίσθηση με εκείνη που σας αφήνουν οι πετσέτες σας τώρα. Πόσο σκληρές και στυφές έχουν γίνει;

Δεν υπάρχει λόγος να τις πετάξετε ακόμα. Υπάρχει ένας τρόπος για να καθαρίζετε σωστότερα τις πετσέτες σας και να παραμένουν μαλακές για περισσότερο.

Πετσέτες: Οι 5 συμβουλές για σωστό πλύσιμο

H Lucy Ackroyd, επικεφαλής σχεδιασμού της γνωστής βρετανικής εταιρείας για πετσέτες και λευκά είδη, Christy, μοιράστηκε μαζί μας τα κορυφαία tips της για το πώς να διατηρήσουμε τις πετσέτες σε καλή κατάσταση για περισσότερο, αλλά και πώς να τις πλένουμε σωστά.

Η πρώτη συμβουλή που δίνει είναι να πλένουμε τις πετσέτες μας ξεχωριστά. Όσο εύκολο κι αν είναι να βάζουμε πλυντήρια με πολλά και διαφορετικά ρούχα μαζί, το να πλένουμε τις πετσέτες μας έτσι μπορεί εύκολα να τις φθείρει και να τις κάνει να γαριάσουν. “Σιγουρευτείτε ότι πλένετε τις πετσέτες ξεχωριστά, για να αποφύγετε και το γρήγορο ξεθώριασμα των χρωμάτων”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.infokids.cy

Ροή Ειδήσεων