Οι αγαπημένες συμμαθήτριες ξανάσμιξαν: Η συγκινητική φωτογραφία έξω από Δημοτικό που έχει γίνει viral

Οι αγαπημένες συμμαθήτριες ξανάσμιξαν: Η συγκινητική φωτογραφία έξω από Δημοτικό που έχει γίνει viral

Η πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που είχαν αναστείλει τη δια ζώσης διδασκαλία και τα μαθήματα συνεχίζονταν μέσω τηλεκπαίδευσης σημαδεύτηκε από μια υπέροχη φωτογραφία που διακινείται ευρέως τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αποτυπώνει την ατμόσφαιρα της επιστροφής στο σχολείο.

Η φωτογραφία που έχει γίνει το απόλυτο φωτογραφικό στιγμιότυπο της ημέρας δείχνει την θερμή αγκαλιά και το σμίξιμο μετά από πολύ καιρό δύο συμμαθητριών σε σχολείο του Ηρακλείου.

Δείχνει πόσο πολύ τα παιδιά λαχτάρησαν να ξαναβρεθούν με τους αγαπημένους τους συμμαθητές και φίλους, να ξαναγκαλιαστούν, να έρθουν σε επαφή και να ιδωθούν.

Η φωτογραφία που έφερε στο φως της δημοσιότητας η δασκάλα Όλγα Δασκαλάκη είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο φυσικός χώρος των παιδιών είναι το σχολείο και τα παιδιά έχουν ανάγκη να βρίσκονται στις αίθουσες. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στην ανάρτησή της, ” ❗Συγκινητικό στιγμιότυπο έξω από σχολείο του Ηρακλείου ?Συμμαθήτριες συναντώνται μετά από καιρό… Αυτό που τόσο αυθόρμητα έκαναν οι δυο μαθήτριες , είχα τόσο ανάγκη να κάνω σήμερα με όλους τους μαθητές μου (μα κρατηθήκαμε) !!! Η χαρά μας απερίγραπτη που ξαναβρεθήκαμε…τα χαμογελαστά ,λαμπερά τους μάτια ζέσταναν την ψυχή μου κι έκαναν το θυμό και την αβεβαιότητα που ένιωθα για τα ανύπαρκτα κυβερνητικά μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων πείσμα …πείσμα για αγώνα: Για ανοιχτά, ασφαλή σχολεία! Το έχουμε ανάγκη όλοι μαθητές και εκπαιδευτικοί !!!”

Το post της δασκάλας

Ροή Ειδήσεων