Οι μπαμπάδες της Βέροιας κέρδισαν τις καρδιές μας: χόρεψαν μπαλέτο μαζί με τις κόρες τους

Οι μπαμπάδες της Βέροιας

Οι μπαμπάδες της Βέροιας κέρδισαν τις καρδιές μας: χόρεψαν μπαλέτο μαζί με τις κόρες τους

Πάντα δίπλα στις μικρές μπαλαρίνες τους.

Σε μια συγκινητική παράσταση που γρήγορα έγινε viral, επτά μπαμπάδες από τη Βέροια έδειξαν την αγάπη τους για τις κόρες τους μέσω του χορού, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές τόσο για τις ίδιες όσο και για τους θεατές.

Το βίντεο που έχει προκαλέσει αίσθηση στο διαδίκτυο δείχνει τους πατεράδες να συμμετέχουν σε μια παράσταση μπαλέτου δίπλα στις μικρές μπαλαρίνες τους. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο τέλος της χρονιάς, εκτός από επίδειξη ικανοτήτων ήταν και αυτή του δεσμού πατέρα – κόρης.

Οι μπαμπάδες, ντυμένοι ομοιόμορφα, ξεπέρασαν κάθε τρακ και φόβο επί σκηνής, αναλαμβάνοντας ρόλους παρτενέρ για τις κόρες τους. Η όλη ιδέα ανήκε στη δασκάλα χορού των κοριτσιών, η οποία οραματίστηκε και υλοποίησε αυτό το πρωτότυπο χορευτικό.

Το κοινό, που γέμισε την αίθουσα, δεν μπορούσε παρά να καταχειροκροτήσει τους μπαμπάδες και τις κόρες τους, ενθουσιασμένο από τη συγκινητική εικόνα που παρουσίασαν. Το θέαμα δε συγκίνησε μόνο τους παρευρισκόμενους αλλά και τους χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου που παρακολούθησαν το βίντεο.

Αναμφίβολα, πρόκειται για τους μπαμπάδες της χρονιάς! Μακάρι όλα τα παιδιά να είχαν κάτι αντίστοιχο!

Διαβάστε επίσης:

Η καρδιά της 5χρονης κόρης τους χτυπά σε άλλο σώμα

Ο 13χρονος με νανισμό Quaden ζητούσε να πεθάνει λόγω bullying – σήμερα είναι ηθοποιός στο Hollywood

Τα τρία νεογέννητα μωρά, που βρέθηκαν πεταμένα σε διαφορετικά μέρη, έχουν τους ίδιους γονείς!

Ροή Ειδήσεων