Οι μαθητές της Αθήνας παρέλασαν με τιμή – Γιατί φόραγαν μαύρα περιβραχιόνια – Η απουσία Κεραμέως που συζητήθηκε

Οι μαθητές της Αθήνας παρέλασαν με τιμή – Γιατί φόραγαν μαύρα περιβραχιόνια – Η απουσία Κεραμέως που συζητήθηκε

Με τιμή και  υπερηφάνεια γέμισε το κέντρο της Αθήνας από τους μαθητές που παίρνουν μέρος στη μαθητική παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Οι μαθητές παρέλασαν μπροστά από τη Βουλή ενώπιον των επισήμων δεχόμενοι τα χειροκροτήματα όσων βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος.

Προηγήθηκαν καταθέσεις στεφάνων από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, από ανώτατους αξιωματικούς, εκπροσώπους κομμάτων και άλλους επίσημους.

Οι μαθητές του 50ου ΛΥΚΕΙΟΥ Αθηνών φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια για τα Τέμπη

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν οι μαθητές του 50ου Λυκείου Αθηνών, οι οποίοι παρέλασαν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους για τους νεκρούς στην τραγωδία των Τεμπών.

Η απουσία Κεραμέως που συζητήθηκε

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Πικραμμένος καθώς η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως απουσίαζε στην Κέρκυρα για τις εργασίες της 102ης Συνόδου των Πρυτάνεων υπό την προεδρία του Ιονίου Πανεπιστημίου.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε τους νεαρούς «ήρωες» των Τεμπών, Ανδρέα Αλικανιώτη, Μιχάλη Κλάψη και ‘Αγγελο Τσιαμούρα

Σημαντική διάκριση για τη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ για το 2023 σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη QS

Η Ελλάδα παραμένει στις πρώτες θέσεις της Παιδικής Παχυσαρκίας στην Ευρώπη – Το εθνικό πρόγραμμα πρόληψης και καταπολέμησης

Ροή Ειδήσεων