Οι Παιδικές Κυριακές γίνονται ξανά… Hard Rock με φοβερές γεύσεις και face painting!

Οι Παιδικές Κυριακές γίνονται ξανά... Hard Rock με φοβερές γεύσεις και face painting!

Οι Παιδικές Κυριακές γίνονται ξανά… Hard Rock με φοβερές γεύσεις και face painting!

Τις πόρτες σε μικρούς και μεγάλους ανοίγει τo Hard Rock Café Athens και εγκαινιάζει ξανά τις Παιδικές Κυριακές που λατρέψαμε.

Ένα μοναδικό Κυριακάτικο μεσημέρι περιμένει τους μικρούς μας Roxtars από τις 12μμ-4μμ, γεμάτο με δημιουργική απασχόληση και face painting, συνοδευόμενο από ένα πεντανόστιμο παιδικό γεύμα για να το απολαύσουν μετά την απασχόληση τους.

Οι μικροί μας φίλοι δεν θα μπορούσαν να μείνουν παραπονεμένοι, αφού θα έχουν την τιμητική τους κάθε Κυριακή από εδώ και στο εξής. Για τον λόγο αυτό, έχει δημιουργηθεί το ειδικό Kids Menu με επιλογές που θα ξετρελάνουν το παιδικό τους ουρανίσκο και θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς μικρούς γευσιγνώστες.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν μαζί τα υπέροχα comfort food πιάτα που προσφέρει το Hard Rock Café Athens, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από χορταστικά main courses, starters για προθέρμανση και πεντανόστιμα γλυκά. Για αυτούς που προσέχουν για να έχουν υπάρχουν και οι gluten free επιλογές σε main courses και desserts.

Η Παιδική Κυριακή του Hard Rock Café Athens επιστρέφει και έρχεται για να μείνει!

Η είσοδος για κάθε παιδί είναι 12€ συμπεριλαμβανομένου του γεύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 210 3245170 ή στο [email protected]