Οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας “πρόδωσαν” την Πισπιρίγκου και αποκάλυψαν όσα η 9χρονη ήθελε να πει αλλά δεν μπορούσε

Οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας “πρόδωσαν” την Πισπιρίγκου και αποκάλυψαν όσα η 9χρονη ήθελε να πει αλλά δεν μπορούσε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Με την ολοκλήρωση του πορίσματος Καρακούκη και Καλογρηα, και την υποβολή των δικογραφιών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, κλήτευση εκ νέου με την ιδιότητα της υπόπτου διαβιβάζει η Εισαγγελία προς την υπόδικο Ρούλα Πισπιρίγκου.

Την «καίει» το πόρισμα της ψυχολόγου – Τι «είδε» στις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικά είναι  τα όσα αναφέρει στην έκθεσή της η παιδοψυχολόγος που συναντήθηκε με την κατηγορούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού για την εξέταση των ζωγραφιών της μικρής Τζωρτζίνας.

Η παιδοψυχολόγος, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star, συναντήθηκε δύο φορές με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Στις συναντήσεις τους, η κατηγορουμένη είπε πως τώρα που βρίσκεται μέσα στο κελί βιώνει το πένθος για τον θάνατο των τριών παιδιών της. Δήλωσε επίσης ότι έχει θυμό για την αδικία που βιώνει, γιατί είναι αθώα και βρίσκεται κλεισμένη μέσα στο κελί.

Στην διάρκεια αυτών των συναντήσεων, η παιδοψυχολόγος ζήτησε από την Ρούλα Πισπιρίγκου να της μιλήσει για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας. Η κατηγορουμένη προσπαθούσε να θυμηθεί πότε τις είχε ζωγραφίσει η 9χρονη κόρη της, αν ήταν πριν ή μετά τον θάνατο της Ίριδας ή της Μαλένας. Όπως αναφέρει η κ. Σαββόγλου στο πόρισμα της, η Ρούλα Πισπιρίγκου δυσκολευόταν να τοποθετήσει χρονικά τις ζωγραφιές σε αρκετά σημεία.

Πάτρα: Απειλές από τη Ρούλα Πισπιρίγκου δέχθηκε η παιδοψυχολόγος που ερμήνευσε τη ζωγραφία της Τζωρτζίνας

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίζει έντονες ιδέες μεγαλείου»

Πάτρα: Οι 30 κρίσιμες μέρες του 2021 που ερευνώνται - Η άγνωστη λεπτομέρεια "κλειδί" της υπόθεσης

 

Η κ. Σαββόγλου στην έκθεση της αναφέρει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου φάνηκε κατά την διάρκεια των συναντήσεων τους να προσπαθεί να πει την δική της αλήθεια. Φέρεται μάλιστα – σύμφωνα με το Star – να έλεγε χαρακτηριστικά στην παιδοψυχολόγο: «Αυτή είναι η αλήθεια μου».

Στην έκθεση της κ. Σαββόγλου, σύμφωνα πάντα με το Star, αναφέρεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίζει έντονες ιδέες μεγαλείου, ότι δηλαδή είναι ανώτερη από τους υπόλοιπους. Οι ιδέες αυτές μάλιστα συνδέονται με την δημοσιότητα και την διασημότητα, που φαίνεται πως επιδίωκε. Τέλος, σημειώνεται πως οι σκέψεις της κατηγορούμενης γυρνούσαν γύρω από τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Έχει θυμό η Πισπιρίγκου

Ακόμα η ψυχολόγος αναφέρει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει θυμό για την αδικία που βιώνει καθώς υποστηρίζει πως είναι αθώα και βρίσκεται κλεισμένη σε κελί.

 Η αφήγησή της φαίνεται μη αληθής, στην προσπάθειά της να διαψεύσει μια οδυνηρή πραγματικότητα

«Οι πληροφορίες που δίνει δεν είναι αξιόπιστες. Σε πολλά σημεία η αφήγησή της φαίνεται μη αληθής, στην προσπάθειά της να διαψεύσει μια οδυνηρή πραγματικότητα.

Είναι φανερό ότι οι σκέψεις της και οι επενδύσεις της επικεντρώνονται γύρω από τον σύζυγό της, ενώ φαίνεται να δημιουργεί εκ των υστέρων κατασκευές, γύρω από ζητήματα αντιζηλίας με άλλες γυναίκες.

Οι περιγραφές για τα παιδιά της, μας επιτρέπουν να υποθέσουμε ότι τα αντιλαμβανόταν ως μία ναρκισσιστική προέκτασή της, που καλούνταν να εκπροσωπήσουν τον δικό της λόγο και τις δικές της επιθυμίες.

Η ίδια φάνηκε να μην κατανοεί τις θεμελιώδεις αναπτυξιακές τους ανάγκες», αναφέρει μεταξύ άλλων η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη, λοιπόν, η 9χρονη Τζωρτζίνα ανησυχούσε και προσπαθούσε να δουλέψει μέσα της και να κατανοήσει τον θάνατο των δύο αδελφών της, της Μαλένας και της Ίριδας, αλλά και τον φόβο μήπως συμβεί κάτι ανάλογο και στην ίδια.

Διαβάστε επίσης:

Aπίστευτη τραγωδία: Μπαμπάς αυτοκτόνησε όταν πέθανε το 18 μηνών παιδί του – Το ξέχασε μέσα στο κάθισμα αυτοκινήτου

Μην το χάσετε! Κλείστε οικογενειακές διακοπές σε Βόρεια Εύβοια και Σάμο με επιδότηση έως 300 ευρώ – Οι δικαιούχοι

Αυτός είναι ο 27χρονος που βίασε 16χρονη – Η αρρωστημένη δράση του και η γνωριμία μέσω Ιnstagram

Πανελλήνιες 2022: Πολύτεκνη μητέρα από την Κρήτη αρίστευσε χωρίς φροντιστήριο – Τα όνειρα για το Πολυτεχνείο

 

Ροή Ειδήσεων