Ολοκληρώθηκε η ενέργεια “Share the Love” της l’artigiano για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ολοκληρώθηκε η ενέργεια “Share the Love” της l’artigiano για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η l’artigiano στήριξε το αξιόλογο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας με την πολύτιμη συμβολή του καταναλωτικού κοινού, 3.000€, μέσω της ενέργειας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Share the Love”!

Η ενέργεια “Share the Love”, που ξεκίνησε αρχές Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε τέλος Ιανουαρίου, είχε ως στόχο να μοιράσει αγάπη και χαμόγελα στα παιδιά του Οργανισμού, μέσω της πολύτιμης συμβολής του καταναλωτικού κοινού.

Τις γιορτές, μοιράσαμε αγάπη και χαμόγελα σε όλους όσους έχουν ανάγκη

Η l’artigiano, θέλοντας να γιορτάσει μαζί με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» την όμορφη αυτή δράση, προσέφερε στα παιδιά που φιλοξενούνται σε ένα από τα Σπίτια του Οργανισμού το βραδινό τους γεύμα, σκορπίζοντας στιγμές χαράς!

Η πρωτοβουλία αποτελεί συνέχεια μας σειράς ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διοργανώνει συστηματικά η l’artigiano, θέλοντας να χαρίσει ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία σε όσους έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της l’artigiano και βγείτε χορτασμένοι!

Facebook: https://www.facebook.com/lartigiano.gr

Instagram: https://www.instagram.com/lartigianogreece/?hl=el

#ShareTheLove #lartigianogreece #lartigiano #xamogelotoupaidiou

Ροή Ειδήσεων