Ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις το πρώτο TEDx Youth  Nea Smyrni 

Ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις το πρώτο TEDx Youth  Nea Smyrni 

Το πρώτο TEDx Youth  Nea Smyrni είναι ήδη στη μνήμη μας αφήνοντάς μας μια γλυκιά ανάμνηση.
Παιδιά από όλα τα σχολεία μας ανέβηκαν στην σκηνή και μας ξάφνιασαν ευχάριστα με τις ιδέες τους και τις ανησυχίες τους για ένα κόσμο που αλλάζει.

Mια εκδήλωση που ξεπερνά τα σύνορα της συνηθισμένης εκπαίδευσης και ανοίγει νέους ορίζοντες για όλους τους ανθρώπους.  

Το μότο μας Aspire to Inspire , αντανακλά την προσπάθεια να ενθαρρύνουμε τους νέους να ονειρεύονται, να ανακακαλύπτουν τη δική τους φωνή και να μοιράζονται την έμπνευσή τους με τον κόσμο.  
25 μαθητές των Κέντρων Εκπαίδευσης «ΧΡΑΝΙΩΤΗ» και 5 special guests ομιλητές: η Γεωργία Σκιτζή – δημοσιογράφος και πολιτική συντάκτρια, ο Ιωάννης Ηλίας – ενδοκρινολόγος, συντονιστής του ΕΣΥ και Διευθυντής του Ενδοκρινολογικού Τμήματος στο Νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”, ο Γιώργος Κρικρής, ψυχολόγος και εκπαιδευτής ενηλίκων, η Ζαφειρία Δημητροπούλου – σκηνοθέτης, ερμηνεύτρια και παιδαγωγός και ο Μιχάλης Χονδροκούκης – ανεξάρτητος ερευνητής Φιλοσοφίας μας ενθουσίασαν και μας προβλημάτισαν!  Τέλος, το Tedx Nea Smyrni Youth  περιελάμβανε και μουσικά δρώμενα από τους Aριστέα Αλεξανδράκη – παίκτρια του Fame Story και δύο ανατρεπτικά συγκροτήματα Secular Upheaval & OlgaTakis.
Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας και ιδιαίτερα   όλη την ομάδα των σχολείων μας για την πολύτιμη συνεργασία και προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί το 1ο TEDx Youth Nea  Smyrni! Ανυπομονούμε ήδη για το επόμενο!