Ομαδικός βιασμός 15χρονου: Εντάλματα σύλληψης και για 4 κορίτσια – Εκτός χώρας ο ένας κατηγορούμενος

Πατέρας 15χρονου κατηγορούμενου για βιασμό συμμαθητή: "Προσπαθώ ακόμα να δω τι έχει γίνει, είμαι σοκαρισμένος"

Ομαδικός βιασμός 15χρονου: Εντάλματα σύλληψης και για 4 κορίτσια – Εκτός χώρας ο ένας κατηγορούμενος

Δύο σοκαριστικά βίντεο από την ομάδα των «8» εφήβων, που κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον, έχουν στην διάθεση του οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο βίντεο κάτω του ενός λεπτού, το ένα μερικά δευτερόλεπτα περισσότερα από το άλλο.

Στο ένα από τα δύο ακούγονται από τους βασανιστές δύο φράσεις που παραπέμπουν η μία σε συμπλοκή με οργανωμένους οπαδούς και η δεύτερη σε συμπλοκή μεταξύ μαθητών δύο σχολείων.

Εντάλματα για 4 κορίτσια -Τι αποκάλυψε ο 15χρονος στην παιδοψυχολόγο
Την ίδια ώρα, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, αναμένονται εντάλματα για συλλήψεις σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών. Σε συζητήσεις με τον παιδοψυχολόγο, το θύμα αποκάλυψε ότι τα τέσσερα κορίτσια έχουν δει και από κοντά και από βίντεο τα όσα περνούσε στα χέρια των βασανιστών του.

ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: Η παρέα η σταθερή είναι τα 8 αγόρια που έχεις αναφέρει; Κι εσύ;

15ΧΡΟΝΟΣ: Και άλλα τέσσερα άτομα.

ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: Έχουν δει αυτά που έχουν συμβεί σε εσένα;

15ΧΡΟΝΟΣ: Και από κοντά και στα βίντεο.

Ο 15χρονος φέρεται να κατονόμασε τα εν λόγω κορίτσια, τις τρεις 15χρονες και την μία 14χρονη, λέγοντας και τα σχολεία στα οποία φοιτούν.

Εκτός χώρας φέρεται να έχει φύγει ο 8ος κατηγορούμενους, για τον οποίο φέρεται να κατέθεσε ο καταγγέλλων πως ήταν εκείνος που μοίραζε τα βίντεο ενώ σε ένα από αυτά είχε καταγραφεί και ο ίδιος να τον χτυπάει.

Τι λέει ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων

Ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορούμενων, ο Μανώλης Διαμαντάρας, αναφέρθηκε στις δύο αυτές φράσεις, υποστηρίζοντας πως τις εξηγήσεις θα τις δώσουν στις ανακριτικές αρχές.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά, σύμφωνα με όσα μου έχει πει ο εντολέας μου, ότι υπήρχε τουλάχιστον από την μεριά του πρόθεση σεξουαλικού πειραματισμού. Η υπόθεση είναι αρκετά σοβαρή. Υπάρχουν στο ένα βίντεο δύο φράσεις που επαναλαμβάνονται φωναχτά «Kάτω Πατήσια» και «δυτική αλητεία» οι οποίες εξηγούν το περιστατικό και στην ανακρίτρια θα εκθέσουμε όλα αυτά που πρέπει να πούμε για να εξηγήσουμε γιατί δεν ήταν σεξουαλικός πειραματισμός.

Είναι πολύ πιθανό να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης εάν το κρίνει η κυρία ανακρίτρια ή εάν δεν υπακούσουν στις κλήσεις για ανάκριση που μπορεί να στείλει. Ο εντολέας μου αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή έτσι όπως του αποδίδεται, ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας θα εκθέσει όλους τους ισχυρισμούς του και ότι αποδείξεις έχει. Αυτή η κατάσταση έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και ο εντολέας μου αυτή τη στιγμή, ζει υπό ένα καθεστώς απειλής που δεν του επιτρέπει καν να πλησιάσει το σπίτι του».

Πηγή:  iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης

Εύα Καϊλή: «Δεν έχει καμία επικοινωνία με το παιδί της» – Ανατροπή με το ποιος είναι μαζί με την 2χρονη Αριάδνη (video)

Ομαδικός βιασμός 15χρονου: «Αρνείται τις κατηγορίες ένας συλληφθείς» – «Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο»

Ροή Ειδήσεων