Ορφάνεψε για δεύτερη φορά – Η ιστορία 12χρονου Ελληνόπουλου που “έχασε” και τους θετούς γονείς

Ορφάνεψε για δεύτερη φορά – Η ιστορία 12χρονου Ελληνόπουλου που "έχασε" και τους θετούς γονείς

Ορφάνεψε για δεύτερη φορά – Η ιστορία 12χρονου Ελληνόπουλου που “έχασε” και τους θετούς γονείς

Τα παιχνίδια της μοίρας είναι πολλές φορές τόσο τραγικά που αδυνατείς να πιστέψεις πώς συμβαίνουν τέτοια γεγονότα και μάλιστα πώς μπορούν τόσες πολλές συμφορές να χτυπήσουν αλεπάλληλα την πόρτα ενός μικρού παιδιού.

Δράμα δίχως τέλος για τον 12χρονο από το Βαρθολομιό

Ένα 12χρονο αγόρι στο Βαρθολομιό δέχθηκε για ακόμη μια φορά το χτύπημα της μοίρας και ορφάνεψε για δεύτερη φορά και από τους θετούς γονείς του.

Διαβάζοντας το σχετικό δημοσίευμα του Patrisnews μείναμε με το στόμα ανοιχτό για την απρόσμενη εξέλιξη στη ζωή αυτού του παιδιού. Έχοντας ορφανέψει από μικρός και από τους δύο γονείς, δόθηκε για υιοθεσία.

Πώς ο 12χρονος Χρήστος ορφάνεψε για δεύτερη φορά

Όλα κυλούσαν καλά μέχρι που οι θετοί του γονείς νόσησαν και οι δυο από κορωνοϊό. Η κατάστασή τους επιδεινώθηκε και δυστυχώς έφυγαν και οι δυο από τη ζωή με λίγες μέρες διαφορά.

Πρώτα “έφυγε” πριν είκοσι ημέρες η μητέρα του σε ηλικία 62 ετών και έπειτα ο πατέρας του σε ηλικία 67 ετών. Οι άνθρωποι αυτοί τον ανέθρεψαν και απέκτησαν έναν γιό για να του προσφέρουν όλα όσα η ζωή του είχε στερήσει λίγο μετά τη γέννησή του. Όμως η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια και θέλησε να του στερήσει και τους θετούς γονείς του.

Πλέον το παιδί που δεν έχει άλλους συγγενείς στο Βαρθολομιό φιλοξενείται στη νονά του. Ο τελευταίος δικός του άνθρωπος, ο πατέρας του, κηδεύτηκε μόλις χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, την ανατροφή του παιδιού, θα αναλάβει τώρα, ο αδερφός του θετού του πατέρα, ο οποίος μένει στην Αυστραλία, και αυτές τις μέρες, βρίσκεται στην Ηλεία έτσι ώστε να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης της επιμέλειας του μικρού.

Διαβάστε επίσης:

Σύνδρομο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου: Όταν η γονεϊκή αγάπη γίνεται φρικτή ψυχική ασθένεια

Γιατί δεν άφησα το γιο μου να πάει σχολείο με την φανέλα της αγαπημένης ομάδας του

Πάνινες κούκλες χωρίς πρόσωπο: Μα, ποια παιδιά παίζουν με αυτές; (εικόνες)

Aυτός ο Δήμος τοποθετεί ανελκυστήρες σκάλας με κάθισμα για άτομα ΑμΕΑ στα σχολεία!

Ροή Ειδήσεων