Ορφέας Αυγουστίδης για τον γιο του: «Ήθελα όχι να αλλάζω πάνες μόνο, ήθελα να τον βλέπω, να είμαι παρών»

Ορφέας Αυγουστίδης

Ορφέας Αυγουστίδης για τον γιο του: «Ήθελα όχι να αλλάζω πάνες μόνο, ήθελα να τον βλέπω, να είμαι παρών»

Ο ηθοποιός μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια αγάπης για τη σύζυγο και τον γιο του.

Στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (01/02) ο γνωστός ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, με τρυφερότητα για τη σύζυγό του, Γεωργία, και στον γιο τους, Αχιλλέα.

«Είναι πολύ ωραίο που η οικογένεια ξεκίνησε όντως από τη σχέση μου με την Γεωργία, από την ανάγκη μας να θεωρεί ο ένας τον άλλον οικογένεια. Γιατί και εμένα η Γεωργία μου το ενέπνευσε αυτό. Με έκανε να θέλω να είναι αυτή το στήριγμά μου. Γιατί ένοιωσα όχι μόνο ότι μπορεί, αλλά και ότι έτσι κάπως έχουν νόημα τα πράγματα, να εμπιστευτείς και λίγο στον άλλον κάτι, γιατί μέχρι τότε ήθελα να είμαι εγώ όλα τα πόδια του τραπεζιού». 

Δίνεις χρόνο στην οικογένεια; 

«Δίνω και παίρνω χρόνο από τον ύπνο μου, εάν χρειαστεί. Ειδικά τον πρώτο χρόνο που είχε έρθει ο Αχιλλέας στη ζωή μας και ήμασταν τρεις πια». 

Καμία πάνα αλλάζεις; 

«Όλα αυτά, πάρα πολύ. Επέστρεψα, πρόπερσι, να με επισκεφθεί το στρες για πρώτη φορά στη ζωή μου γιατί ήθελα να βρω κι άλλο χρόνο μέσα στη μέρα. Έλεγα δεν γίνεται, πρέπει να κάνουμε κάτι η μέρα να έχει 44 ώρες, δε γίνεται να έχει μόνο 24. Ήθελα όχι να αλλάζω πάνες μόνο, ήθελα να τον βλέπω, να είμαι παρών για να βοηθάω την Γεωργία. Ήθελα να βλέπω την Γεωργία, πώς αναπνέει πια ως μητέρα».

«Όσο περνάνε τα χρόνια θα προσαρμόζομαι και εγώ γύρω από τις ανάγκες της οικογένειας. Η Γεωργία πια είναι τα περισσότερα πόδια του τραπεζιού, εκεί που ήθελα πάντα να είμαι εγώ το τραπέζι και όλα τα πόδια να είναι δικά μου». 

Διαβάστε επίσης:

Η ψυχολόγος Ελίνα Κεπενού για τη βία και την εγκληματικότητα στις μικρές ηλικίες

Νιώθουμε ακόμα; Το παράδοξο φαινόμενο στους νέους – η αυτοκαταγραφή και δημοσίευση βίας

Panic button: Η κυβέρνηση μελετάει σχέδιο για την προστασία των ανήλικων

Ροή Ειδήσεων