Κύμα οργής για την απαγόρευση άμβλωσης σε 11χρονη που έπεσε θύμα βιασμού

Κολωνός: Άγρια επίθεση δέχθηκε η 12χρονη, που είχε πέσει θύμα μαστροπείας

Κύμα οργής για την απαγόρευση άμβλωσης σε 11χρονη που έπεσε θύμα βιασμού

Κατακραυγή έχει προκαλέσει τη Βραζιλία η απόφαση μίας δικαστή να απαγορεύσει την άμβλωση σε 11χρονο κορίτσι που έμεινε έγκυος, αφότου έπεσε θύμα βιασμού.

Η δικαστής βρίσκεται υπό εξέταση, αφότου ήρθε στο φως της δημοσιότητας χθες η άρνησή της να βοηθήσει το κορίτσι, που κακοποιήθκε σεξουαλικά μέσα στο σπίτι της.

Συνοδεία της μητέρας της και αφού είχε συμπληρώσει τις 22 εβδομάδες κύησης πήγε σε γιατρό, ο οποίος αρνήθηκε να πραγματοποιήσει την επέμβαση, καθώς είχε παρέλθει το «νόμιμο» όριο των 20 εβδομάδων.

Έτσι, υπόθεση έφτασε στα χέρια της δικαστικού, η οποία φέρεται να είπε στο δικαστήριο, ότι αν ήθελε η μητέρα της να την προστατεύσει, δεν θα την έσπρωχνε να κάνει «μία δολοφονία».

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιος ευθύνεται για τον βιασμό του κοριτσιού που αυτή τη στιγμή είναι έγκυος 29 εβδομάδων.

Η άμβλωση είναι παράνομη στη Βραζιλία και επισύει ποινή φυλάκισης, ωστόσο υπάρχουν εξαιρέσεις, στις περιπτώσεις θυμάτων βιασμού και όταν κινδυνεύει η ζωή της μέλλουσας μητέρας.

Αυτή τη στιγμή το κορίτσι βρίσκεται σε καταφύγιο γυναικών, με την υπόθεσή της να έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Διαβάστε επίσης:

Τα ίχνη από νύχια “πρόδωσαν” τον δολοφόνο Μαλένας και Ίριδας (video)

Εκτυπώστε γρήγορα, εύκολα και διασκεδαστικά τις καλοκαιρινές σας βουτιές!

“Η Πισπιρίγκου φοβάται να μην μπει στη φυλακή η αγαπημένη της αδερφή” – Συνεργός ή μάρτυρας η Δήμητρα;

Ροή Ειδήσεων