Οριστικά στις 28/6, μετά τη 1 το μεσημέρι, η ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Οριστικά στις 28/6, μετά τη 1 το μεσημέρι, η ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Οριστικά στις 28 Ιουνίου, μετά τη 1 το μεσημέρι, η ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μεταξύ 5 και 8 Ιουλίου πρόκειται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα.

Τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου θα ακολουθήσει η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου. Την Παρασκευή 26 Ιουλίου προγραμματίζεται η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τα ονόματα των επιτυχόντων στα ΑΕΙ.

Βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων

Την Παρασκευή 28-6-2024 θα ανακοινωθούν οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες 2024 , σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα του υπουργείου Παιδείας. Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. καλούνται την Παρασκευή 28-6-2024 το πρωί, αμέσως μόλις παραλάβουν όλα τα σχετικά δέματα, θα παραδώσουν στους/στις Διευθυντές/ντριες των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων περιοχής ευθύνης τους τα δέματα που θα περιέχουν : α. τα αποκόμματα των τετραδίων και β. τις δύο εκτυπώσεις καταστάσεων, όπως περιγράφονται παραπάνω.

Ο/Η (Υπο)Διευθυντής/ντρια κάθε ΓΕΛ, ΕΠΑΛ μαζί με ένα μέλος του Συλλόγου Διδασκόντων, αμέσως μετά την παραλαβή των δύο καταστάσεων και των αποκομμάτων, πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ των αναλυτικών ονομαστικών καταστάσεων και των αποκομμάτων.

Σε περίπτωση τυχόν διαφοράς, πρέπει άμεσα να γίνει επικοινωνία με το οικείο βαθμολογικό κέντρο. Στη συνέχεια οι (Υπο)Διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες ΜΟΝΟ τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Στη περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, οι (Υπο)Διευθυντές/ντριες των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ καλούνται από το υπουργείο Παιδείας, να γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις που τους έχουν αποσταλεί και οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων.

Το υπουργείο Παιδείας εφιστά ιδιαίτερα η προσοχή να μην κοινοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τα αποτελέσματα πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους, η οποία θα γίνει την Παρασκευή 28-6-2024, μετά τις 13.00 μ.μ. Την ίδια ώρα και μέρα οι βαθμοί θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr/ και θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους με τη νέα διαδικασία μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η υγειονομική περίθαλψη είναι η σημαντικότερη επένδυση μιας χώρας για ισχυρότερη οικονομική ανάπτυξη

Που θα δείτε τα αποτελέσματα για τον κοινωνικό τουρισμό;

Ροή Ειδήσεων