Όσο υπάρχουν άνθρωποι! Άγνωστος έδωσε 1 εκατ. ευρώ για τον Παναγιώτη Ραφαήλ

Όσο υπάρχουν άνθρωποι! Άγνωστος έδωσε 1 εκατ. ευρώ για τον Παναγιώτη Ραφαήλ

Η οικογένεια του Παναγιώτη Ραφαήλ ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ταξίδι στην Βοστώνη όπου ο μικρούλης πρόκειται να υποβληθεί στη σωτήρια γονιδιακή θεραπεία για να αντιμετωπιστεί η νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Άγνωστος έδωσε 1 εκατ. ευρώ για τον Παναγιώτη Ραφαήλ

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι άγνωστος κατέθεσε 1 εκ. ευρώ στον ειδικό λογαριασμό του MDA που ανοίχθηκε για την συγκέντρωση των δωρεών για την θεραπεία του μικρού Παναγιώτη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από το ρεπορτάζ του eviazoom.gr πρόσωπο που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του κατέθεσε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου, 1 εκατομμύριο ευρώ στον ειδικό λογαριασμό ώστε να επισπευθούν οι διαδικασίες και το παιδί να φύγει για την θεραπεία. Σημειωτέον, τα στοιχεία του φιλάνθρωπου δωρητή δεν τα γνωρίζει ούτε η οικογένεια.

Συγκεντρώθηκαν 3.033.000€

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το MDA Hellas ενημέρωσε ότι σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση συγκεντρώθηκαν 3.033.000€ (τελευταία ενημέρωση 22/10/19 – 22:00).

Το σωματείο κάνει έκκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να προβεί σε κατάθεση δωρεάς, να σπεύσει ως την Πέμπτη 31.10.2019, οπότε και θα κλείσει η καμπάνια για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ Γλωσσιώτη.

 

Το ευχαριστήριο μήνυμα των γονιών

Μέσω μηνύματος στο Facebook οι γονείς του 18 μηνών Παναγιώτη Ραφαήλ ευχαριστούν θερμά τον κόσμο για την αλληλεγγύη και την απλόχερη βοήθεια που προσέφεραν ώστε το παιδί να καταφέρει να πάει στη Βοστώνη. Όπως δηλώνουν χαρακτηριστικά : “Η ευγνωμοσύνη μας είναι τεράστια!!Γ Ένα ηθικό δίδαγμα ας μας ακολουθεί από δω και πέρα: το λίγο των πολλών είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ !! Να είστε όλοι καλά!!!”

Ποιο είναι το σχέδιο της μετάβασης του Παναγιώτη Ραφαήλ στη Βοστώνη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του MDA Ελλάς, που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτού του πρωτόγνωρου για τα ελληνικά δεδομένα εγχειρήματος για λογαριασμό της οικογένειας, “Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ θα μεταβεί στη Βοστώνη σε συγκεκριμένη ημερομηνία, την οποία θα ανακοινώσουμε μόλις μας γνωστοποιηθεί από το νοσοκομείο και θα διαμείνει εκεί για 3.5 – 4 μήνες….”

Ροή Ειδήσεων