Όταν η θερμοκρασία πέφτει, το κέφι “ανεβαίνει” στις καλύτερες πίστες roller skating της πόλης

Όταν η θερμοκρασία πέφτει, το κέφι “ανεβαίνει” στις καλύτερες πίστες roller skating της πόλης

Βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του φθινοπώρου. Η καλοκαιρία και οι υψηλές θερμοκρασίες μας αποχαιρετούν, δίνοντας τη θέση τους στο κρύο και τις βροχές.

Οι υπαίθριες παιδικές χαρές και τα πάρκα, λόγω κρύου, δεν είναι φιλικές για τα παιδιά, ενώ τα λούνα παρκ δεν αποτελούν ιδανική λύση όταν έξω βρέχει και φυσάει μανιωδώς.

Πώς απασχολείς, όμως, τα γεμάτα ενέργεια παιδιά που είναι πλέον αρκετά μεγάλα για παιδότοπο, τα βροχερά Σαββατοκύριακα; Πού μπορούν να εκτονωθούν, αλλά και να συναντήσουν τους φίλους τους;

Όχι, η τηλεόραση, οι υπολογιστές και τα tablets δεν αποτελούν λύση. Ευτυχώς, στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί χώροι αναψυχής για όλη την οικογένεια, οι οποίοι προσφέρουν την απαιτούμενη κίνηση και διασκέδαση στα παιδιά, αλλά και χαλάρωση στους γονείς.

Η δική μας πρόταση -την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε το τελευταίο διάστημα- δεν είναι άλλη από μια βόλτα για roller skates ή -κατά κόσμο- πατίνια. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα και άκρως διασκεδαστική δραστηριότητα που τα παιδιά απολαμβάνουν από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Ξέφρενες διαδρομές πάνω σε τέσσερις ρόδες!

Τα Volta Fun Town, οι αγαπημένοι παιδότοποι της πόλης που προσφέρουν στα παιδιά αξέχαστες εμπειρίες ψυχαγωγίας, εκτός από πίστα Kart, παιχνιδοκατασκευές, παιχνίδια και τραμπολίνο έχουν σε κάποιες διευθύνσεις τους και πίστα Roller Skating!

Συγκεκριμένα, το Volta Cloud στο Athens Metro Mall στον Αγ. Δημήτριο και το Volta στο Athens Heart επί της λεωφ. Πειραιώς, διαθέτουν εσωτερικές πίστες για roller skating, όπου η διασκέδαση χτυπάει “κόκκινο”.

Εκεί οι αρχάριοι μπορούν να δοκιμάσουν τις πρώτες τους βόλτες με τα rollers skates με ασφάλεια, χάρη στη βοήθεια ειδικευμένων εκπαιδευτών, ενώ οι προχωρημένοι εξασκούν τις δεξιότητές τους σε πιρουέτες και επιδέξιες φιγούρες.

Μόλις τα παιδιά μάθουν να ισορροπούν, δεν θα σταματούν να “γλιστρούν” σε ατελείωτες βόλτες και να ρολλάρουν στην ειδική πίστα που πληροί όλα τα πρότυπα ασφαλείας. Εκτός από παιχνίδι, τα πατίνια είναι και μια υπέροχη αθλητική δραστηριότητα για παιδιά από 6 ετών και άνω καθώς γυμνάζει όλο το σώμα, εξασκεί το νευρομυϊκό συντονισμό, χαρίζει ευλυγισία, καλύτερη κίνηση και ισορροπία.

Τόσο οι πίστες όσο και τα ίδια τα rollers διατηρούνται πάντα καθαρά και αποστειρωμένα, ενώ οι υπεύθυνοι του κάθε χώρου φροντίζουν, ώστε ο αριθμός των παιδιών που απολαμβάνουν τις διαδρομές τους να μην υπερβαίνει το όριο ασφαλείας.

Αυτό το Roller Party δεν πρέπει να το χάσεις!

Κι αν τα γενέθλια του παιδιού σας πλησιάζουν, τότε σκεφθείτε την ιδέα να τα γιορτάσετε διοργανώνοντας ένα Roller Party που θα θυμούνται για καιρό οι καλεσμένοι σας! Τα Volta Fun Town εγγυώνται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και φημίζονται για τα τέλεια πάρτι γενεθλίων που διοργανώνουν στους χώρους τους. Δεν θα ενθουσιάσει το παιδί σας να σβήσει την τούρτα του, ενώ κάνει βόλτα με τα πατίνια παρέα με τα φιλαράκια του; Επειδή βρεθήκαμε πρόσφατα καλεσμένοι σε ένα τέτοιο πάρτι, ζηλέψαμε που δεν το σκεφθήκαμε πρώτοι!

 

Εκτός από τα παιδιά, διασκεδάζουν και οι γονείς

Την βόλτα για rollers στα Volta Fun Town δεν την επιζητούν μόνο τα παιδιά αλλά και εμείς οι γονείς, καθώς έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε αμέριμνοι τον καφέ μας με την παρέα μας, ενώ ταυτόχρονα έχουμε πλήρη επίβλεψη των παιδιών.

Έτσι, η επίσκεψη στην αγαπημένη μας πίστα rollers των Volta Fun Town έχει γίνει πλέον καθιερωμένη, εβδομαδιαία συνήθεια, την οποία περιμένουμε μικροί – μεγάλοι πώς και πώς!

Ραντεβού για Rollers

Μια επίσκεψη θα σας πείσει και είμαστε σίγουροι ότι, μετά τη βόλτα των παιδιών σας με τα πατίνια στις πίστες, τα Volta Fun Town θα γίνουν και η δική σας αγαπημένη οικογενειακή έξοδος τον φετινό χειμώνα!

Ροή Ειδήσεων