Ούτε ιδιαίτερα, ούτε απογευματινά “τρεχάματα”: Βρήκαμε τη λύση για τα μαθήματα του σχολείου

Ούτε ιδιαίτερα, ούτε φροντιστήρια: Να πώς αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες με τα μαθήματα του σχολείου

Ούτε ιδιαίτερα, ούτε απογευματινά “τρεχάματα”: Βρήκαμε τη λύση για τα μαθήματα του σχολείου

Θυμάμαι τις ημέρες της τηλεκπαίδευσης με τα πιο σκοτεινά χρώματα. Θυμάμαι την κόρη μου με μάτια πρησμένα από τις πολλές ώρες στην οθόνη και εμένα να γκρινιάζω, ότι “όχι, δεν θα παίξεις και video games μετά”. Είχα πει, ότι δεν θα ξαναβάλω τo παιδί σε αυτή τη διαδικασία για τα μαθήματα, κι όμως… έκανα λάθος.

Όταν η κόρη μου χρειάστηκε βοήθεια με τα μαθήματα του σχολείου εξέτασα τις εναλλακτικές. Το ιδιαίτερο ήταν υπερβολικά ακριβό. Στο φροντιστήριο δεν ήθελα να την στείλω, όσο η πανδημία εξελίσσεται. Εξάλλου, όλοι προσπαθούμε να αποφύγουμε τελευταία τις πολλές μετακινήσεις. Και τότε μου μίλησαν για το Memby.gr, το ομαδικό διαδικτυακό φροντιστήριο που έδωσε την καλύτερη λύση στον προβληματισμό μας.

Γιατί το Memby.gr αποδείχτηκε ιδανική λύση

Γιατί η κόρη μου, επιστρέφοντας από το σχολείο δεν χρειάζεται ούτε να ξαναβγεί από το σπίτι, ούτε να φοράει μάσκα για να κάνει μάθημα.

Τρώει, ξεκουράζεται λίγο και μετά κάθεται στον υπολογιστή για να ξεκινήσει το μάθημά της.

Την ακούω ενθουσιασμένη. Και εξίσου ικανοποιημένη είμαι και εγώ, παρατηρώντας πως οι καθηγητές του Memby.gr, πέρα από καλά καταρτισμένοι είναι και πολύ ταλαντούχοι. Γεμάτοι όρεξη και κέφι. Παρατηρώ να εξηγούν στα παιδιά ό,τι δεν καταλαβαίνουν και να τα εμπνέουν σε έναν υγιή συναγωνισμό που κάνει το μάθημα πιο ενδιαφέρον και ευχάριστο.

Επιπλέον, μου φαίνεται εξαιρετική ιδέα, ότι το μάθημα βιντεοσκοπείται, οπότε η κόρη μου μπορεί να επανέλθει σε αυτό ανά πάσα στιγμή για να θυμηθεί ή να εμβαθύνει σε κάτι. Κι αν χρειάζεται επιπλέον βοήθεια, οι καθηγητές είναι διαθέσιμοι και μετά το μάθημα για επίλυση τυχόν αποριών στις ασκήσεις.

Χρειάστηκαν λίγες μόλις εβδομάδες και τα αποτελέσματα φάνηκαν στα τεστ του σχολείου, αλλά και στα θετικά σχόλια της δασκάλας της! Πλέον, τα Μαθηματικά όχι μόνο δεν την τρομάζουν, αλλά τείνουν να γίνουν και το αγαπημένο της μάθημα.

Όσο για το κόστος των μαθημάτων στο Memby.gr; Πολύ πιο προσιτό από κάθε ιδιαίτερο ή φροντιστήριο στο οποίο απευθύνθηκα. Ενδεικτικά, το ένα ιδιαίτερο κοστίζει σχεδόν όσο ένας μήνας στο Memby.gr.

 

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του Memby.gr -δοκιμάστε το για 7 ημέρες με 5 ευρώ και.. θα με θυμηθείτε!

Επικοινωνία για εγγραφές στο 6932049444.