Παιχνίδια των ’90s: Οι καλύτερες ρετρό επιλογές για το πιο ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο

Παιχνίδια των '90s οδηγός αγοράς

Παιχνίδια των ’90s: Οι καλύτερες ρετρό επιλογές για το πιο ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο

Ρετρό παιχνίδια που πλέον ξεπερνούν τον χρόνο.

Στον κόσμο της παιδικής διασκέδασης, όπου ο χρόνος σταματά, τα παιχνίδια των ’90s είναι ο δρόμος προς τη νοσταλγία. Από τα ηχητικά κουνελάκια μέχρι τα στρατηγικά παιχνίδια που ένωσαν οικογένειες, ο κόσμος αυτών των παιχνιδιών ξυπνά ξανά στη ζωή μας. Σε αυτό τον οδηγό αγοράς, ανακαλύπτουμε τη ρετρό μαγεία του παρελθόντος μέσα από τα αγαπημένα παιχνίδια που συνεχίζουν να κυκλοφορούν μέχρι και σήμερα από τη δεκαετία του ’90. Αυτά τα παιχνίδια παραμένουν διαχρονικά, κάνοντας την αγορά τους εκπληκτική αλλά και απαραίτητη για κάθε μικρό άνθρωπο.

Ηχητικά κουνελάκια: Ή αλλιώς ηλεκτρονικά παιχνίδια που παράγουν ήχους και άλλα εφέ, μπορούν να θεωρηθούν ως ρετρό παιχνίδια.

Βρες το Λούτρινο Διαδραστικό Λαγουδάκι εδώ

 

Furby (1998): Οι Furby ήταν αρχικά δημοφιλείς το τέλος της δεκαετίας του ’90 και ήταν ένα είδος ηλεκτρονικού παιχνιδιού που αντιδρούσε στις ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις.

Χαριτωμένο ηλεκτρικό μιλώντας furby ξωτικό βελούδινο παιχνίδι ηλεκτρονικό παιχνίδι κουκουβάγια κατοικίδιων ζώων 15cm 1pcs_m

Μπορείς να το αγοράσεις από εδώ.

LEGO Sets: Τα LEGO κατασκευαστικά τουβλάκια υπήρχαν φυσικά και στα ’90s, και πολλά από τα θέματα της εποχής εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα.

Παιχνίδια των '90s οδηγός αγοράς

LEGO Sonic για έξτρα 90s διάθεση. Θα το βρεις εδώ.

Monopoly: Ένα παιχνίδι επιτραπέζιο που δημιουργήθηκε αρχικά το 1935, αλλά η έκδοση των 90s, γνωστή ως “Monopoly: The Classic Edition” κυκλοφόρησε επίσης και αποτελεί μια διασκεδαστική επιλογή για όλη την οικογένεια.

Επιτραπέζιο Παιχνίδι Monopoly Classic (1τεμ)

Βρες την “Monopoly: The Classic Edition” εδώ.

Risk (1957, επανεκδόσεις και εκδόσεις των ’90s): Το Risk είναι ένα στρατηγικό παιχνίδι που συνεχίζει να είναι αγαπημένο μεταξύ των φίλων των επιτραπεζίων.

Hasbro Επιτραπέζιο Παιχνίδι Risk Παιχνίδι Στρατηγικής για 2-5 Παίκτες 10+ Ετών

Βρες το Risk Παιχνίδι Στρατηγικής εδώ.

Super Mario 64 (1996): Έχει επανακυκλοφορήσει ως “Super Mario 3D All-Stars” για το Nintendo Switch αλλά και σε άλλες εκδόσεις.

New Super Mario Bros. U Deluxe Switch Game

Βρες το Super Mario Bros. U Deluxe Switch Game εδώ.

Nintendo Game & Watch Super Mario Bros

Και το Nintendo Game & Watch Super Mario Bros εδώ

Ναυμαχία: Η “Ναυμαχία” (Battleship) είναι ένα παιχνίδι που δημιουργήθηκε αρχικά το 1931, αλλά έγινε πραγματικά δημοφιλές και γνωστό ως επιτραπέζιο παιχνίδι στα μέσα της δεκαετίας του 20ου αιώνα. Οι παίκτες τοποθετούν τα πλοία τους σε ένα πλέγμα, προσπαθώντας να μαντέψουν τις θέσεις των πλοίων του αντιπάλου για να τα καταστρέψουν.

Ναυμαχία

Βρες τη Ναυμαχία εδώ. 

Παιχνίδι TableSoccer: Ένα δημοφιλές παιχνίδι, που παλιά υπήρχε κυρίως σε μπαρ και αναψυκτήρια, όπου δύο παίκτες ελέγχουν μικρούς παίκτες ποδοσφαίρου που είναι τοποθετημένοι σε ράβδους, προσπαθώντας να βάλουν γκολ στον αντίπαλο στόχο.

παιχνίδι TableSoccer

Βρες μια παιδική έκδοσή του εδώ

Pokémon (Πρώτη γενιά – Αρχές ’90s): Η σειρά Pokémon ξεκίνησε τη δημοτικότητά της στα ’90s με τα βιντεοπαιχνίδια, την τηλεοπτική σειρά και τα παιχνίδια κάρτας.

546924053203 0

Βρες την Pokemon:SV3.5 Ultra Premium Collection εδώ

Διαβάστε επίσης: 

Ψάχνετε δώρα για τα παιδιά; Διαλέξαμε παχνίδια, επιτραπέζια και βιβλία και σας προτείνουμε!

Γούρια 2024: 5 φιλανθρωπικά σωματεία για παιδιά που μπορείτε να στηρίξετε με ένα δώρο