Πανελλήνιες 2022: Η υποδιευθύντρια του 3ου ΓΕΛ Εύοσμου “σάρωσε” στους βαθμούς και μπαίνει στην Ιατρική!

Πανελλήνιες 2022: Η υποδιευθύντρια του 3ου ΓΕΛ Εύοσμου “σάρωσε” στους βαθμούς και μπαίνει στην Ιατρική!

Μετά από 40 χρόνια αποφάσισε να δώσει ξανά Πανελλήνιες και κατάφερε να συγκεντρώσει 19.700 μόρια.

Ίσως να έχει κατακτήσει και τον υψηλότερο βαθμό στις Πανελλήνιες 2022, η καθηγήτρια Βιολογίας Θεοδώρα Χατζημπαλάση που διδάσκει και είναι υποδιευθύντρια στο 3ο ΓΕΛ Ευόσμου.

Έγραψε τρία 2οαρια και η Ιατρική ΑΠΘ είναι το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα

Η κ. Χατζημπαλάση που τα τελευταία 22 χρόνια είναι καθηγήτρια σε δημόσια σχολεία, φοίτησε στο εσπερινό ΕΠΑΛ Ευόσμου και έλαβε το πτυχίο βοηθού φαρμακοποιού και θέλησε να δώσει πανελλήνιες. Στις εξετάσεις έγραψε 20 στην Ανατομία, 20 στην Υγιεινή, 20 στα μαθηματικά και 18,8 στην Έκθεση.

«Τα δημόσια σχολεία έχουν εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς. Η εμπειρία μου από το εσπερινό ΕΠΑΛ ήταν τέλεια. Με βοήθησαν πολύ οι εκπαιδευτικοί και τους ευχαριστώ» αναφέρει η κ. Χατζημπαλάση μιλώντας στο makthes.gr. «Αν ένας μαθητής είναι συνειδητοποιημένος δεν χρειάζεται κανένα φροντιστήριο. Μπορούν να τα καταφέρνουν μόνοι τους. Θα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους αλλά και στους καθηγητές στα σχολεία» συμπληρώνει η καθηγήτρια Βιολογίας.

Οι κόποι της επιβραβεύτηκαν

Για να μπορέσει να τα καταφέρει η κ. Χατζημπαλάση, διάβαζε βραδινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα, καθώς το πρωί δίδασκε στο 3ο ΓΕΛ Ευόσμου και το απόγευμα ήταν μαθήτρια στο εσπερινό ΕΠΑΛ. Μοιράστηκε το ίδιο άγχος με όλους συμμαθητές αλλά και τους μαθητές της, ενώ πλέον καταλαβαίνει καλύτερα τα παιδιά που κάθονται στα θρανία και έχει αποκτήσει μια νέα σχέση μαζί τους.

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να διαμορφώσει το μηχανογραφικό της και μάλλον ο πρώτος στόχος θα είναι η Ιατρική του ΑΠΘ. Με τους βαθμούς που έγραψε, αναμένεται να τον κατακτήσει.

Διαβάστε επίσης:

Το μήλο κάτω από τη μηλιά! Ο Δήμος Αναστασιάδης παίζει ντραμς με τον 3χρονο γιο του, Αρίωνα (video)

Τέσσερα νέα στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Καταθέτει αύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ψάχνουμε τον εγκληματία του αιώνα για τον θάνατο των τριών παιδιών. Είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου;