Πανελλήνιες 2024: Πότε ξεκινά η υποβολή στα μηχανογραφικά;

Πανελλήνιες 2024: Πότε ξεκινά η υποβολή στα μηχανογραφικά;

Πανελλήνιες 2024: Πότε ξεκινά η υποβολή στα μηχανογραφικά;

Οι εξετάσεις ξεκινούν την Παρασκευή 31 Μαΐου για τα Γενικά Λύκεια και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους αναμένεται να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων. Υπενθυμίζεται ότι, οι Πανελλήνιες εξετάσεις 2024 ξεκινούν μία ημέρα νωρίτερα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, δηλαδή την Πέμπτη, 30 Μαΐου.

Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη 12 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια και την Δευτέρα 17 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ, ενώ αμέσως μετά ξεκινά η εξέταση των ειδικών μαθημάτων που θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιουνίου (Παρασκευή).

Πότε θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για τα Μηχανογραφικά;

Αμέσως μετά αναμένεται να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες της προθεσμίας για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψήφιους.

Σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς, οι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες 2024, θα πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους, προκειμένου να δημιουργήσουν password και να μπορούν στη συνέχεια να υποβάλλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.

Η υποβολή του μηχανογραφικού και του παράλληλου μηχανογραφικού θα γίνει σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί αργότερα, σημειώνει το υπουργείο Παιδείας.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στους υποψήφιους που δήλωσαν συμμετοχή στις Πανελλήνιες 2024 και παραπέμπονται στις επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, θα καταθέσουν μηχανογραφικό μετά από αυτές, όταν και θα αποκτήσουν password.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2024: Αυτά τα θέματα «έπεσαν» στα Νέα Ελληνικά των ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2024 – Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία: Τα θέματα που έπεσαν τα 3 τελευταία χρόνια 

«Παγωτό για διάβασμα»:  Η σοκολατένια συνταγή της διατροφολόγου για ενίσχυση της μνήμης!

Ροή Ειδήσεων