Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα που «έπεσαν» στη σημερινή εξέταση των Γερμανικών

Πανελλήνιες 2024: Έναρξη εξετάσεων για τα Ειδικά Μαθήματα με το μάθημα των Αγγλικών

Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα που «έπεσαν» στη σημερινή εξέταση των Γερμανικών

Συνέχεια των Πανελληνίων για τα Ειδικά Μαθήματα, σήμερα, 19 Ιουνίου 2024, με τα Γερμανικά, ενώ θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στο Ελεύθερο (Πέμπτη 20 Ιουνίου) και το Γραμμικό Σχέδιο (Παρασκευή 21 Ιουνίου).

Τα θέματα που έπεσαν από το Υπουργείο Παιδείας:

Η πρώτη εβδομάδα εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων θα ολοκληρωθεί με την εξέταση του μαθήματος «Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία», το Σάββατο 22 Ιουνίου.

Κατά τη δεύτερη εβδομάδα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα: Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (Τρίτη 25 Ιουνίου), Γαλλικά (Τετάρτη 26 Ιουνίου), Ισπανικά (Πέμπτη 27 Ιουνίου) και Ιταλικά (Παρασκευή 28 Ιουνίου).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08:30 (Γερμανικά, Ελεύθερο Σχέδιο, Γραμμικό Σχέδιο, Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά). Για το μάθημα των Αγγλικών, με ώρα εξέτασης 12:00, θα πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 11:30. Για το μάθημα Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία με ώρα εξέτασης 11:30, το πέρας προσέλευσης έχει οριστεί στις 11:00.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών είναι τρεις (3) ώρες, των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες. Για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί 4΄ έως 6΄ λεπτά ανά υποψήφιο, ενώ για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία», η εξέταση συνολικά έχει διάρκεια τρεις (3) ώρες και 30΄ λεπτά.

Διαβάστε επίσης:

Επιστολή «κόλαφος» των βαθμολογητών για τα θέματα της Φυσικής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

«Σύνδρομο Ξεχασμένου Μωρού»: Κατανόηση κινδύνων και προληπτικά μέτρα

Κυψέλη: Άγνωστος επιτέθηκε και τραυμάτισε δύο ανήλικους – μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Ροή Ειδήσεων