Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα που «έπεσαν» στο Ελεύθερο Σχέδιο

Πρεμιέρα των Πανελληνίων για τα ΓΕΛ με το μάθημα Γενικής Παιδείας, Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας

Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα που «έπεσαν» στο Ελεύθερο Σχέδιο

Συνέχεια των Πανελληνίων για τα Ειδικά Μαθήματα, σήμερα, 20 Ιουνίου 2024, με το Ελεύθερο Σχέδιο, ενώ θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στο Γραμμικό Σχέδιο (Παρασκευή 21 Ιουνίου).

Τα θέματα από το Υπουργείο Παιδείας:

Τα ζητούμενα από το Υπουργείο Παιδείας:

Η πρώτη εβδομάδα εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων θα ολοκληρωθεί με την εξέταση του μαθήματος «Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία», το Σάββατο 22 Ιουνίου.

Κατά τη δεύτερη εβδομάδα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα: Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία (Τρίτη 25 Ιουνίου), Γαλλικά (Τετάρτη 26 Ιουνίου), Ισπανικά (Πέμπτη 27 Ιουνίου) και Ιταλικά (Παρασκευή 28 Ιουνίου).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08:30 (Γερμανικά, Ελεύθερο Σχέδιο, Γραμμικό Σχέδιο, Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά). Για το μάθημα των Αγγλικών, με ώρα εξέτασης 12:00, θα πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 11:30. Για το μάθημα Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία με ώρα εξέτασης 11:30, το πέρας προσέλευσης έχει οριστεί στις 11:00.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών είναι τρεις (3) ώρες, των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες. Για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί 4΄ έως 6΄ λεπτά ανά υποψήφιο, ενώ για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη, Θεωρία και Αρμονία», η εξέταση συνολικά έχει διάρκεια τρεις (3) ώρες και 30΄ λεπτά.

Διαβάστε επίσης:

Μηχανογραφικό 2024: Οι ημερομηνίες, οι κωδικοί και η προθεσμία υποβολής

Ιωάννινα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ένα παιδί 18 ετών

Νέο voucher διακοπών έως 200 ευρώ χωρίς εισοδηματικά κριτήρια – πότε ανοίγουν οι αιτήσεις;

Ροή Ειδήσεων