Πανικός σε παιδική χαρά της Ραφήνας – Πόρτα καταπλάκωσε 4χρονη

Πανικός σε παιδική χαρά της Ραφήνας - Πόρτα καταπλάκωσε 4χρονη

Πανικός σε παιδική χαρά της Ραφήνας – Πόρτα καταπλάκωσε 4χρονη

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στην παιδική χαρά που βρίσκεται στο Πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα καθώς η πόρτα έπεσε πάνω σε 4χρονη που εκείνη την ώρα έπαιζε στο χώρο.

Τα χειρότερα αποφεύχθησαν καθώς η μικρούλα ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά αλλά υπέστη σοκ.

Η καταγγελία για το ατύχημα

Όπως κατήγγειλε αυτόπτης μάρτυρας  “Σήμερα στο Πάρκο του Καραμανλή στην παιδική χαρά παραλίγο να γίνει πολύ σοβαρό ατύχημα. Έπεσε η πόρτα της παιδικής χαράς πάνω σε κοριτσάκι 4 χρονών. Αν είναι δυνατόν τόση ανευθυνότητα. Ευτυχώς, το κοριτσάκι έπαθε μόνο σοκ και δεν χτύπησε σοβαρά. Αλήθεια από ποιους να ζητηθεί ευθύνη“.

Το παιδακι έπαθε σοκ και το κεφαλάκι του πλακώθηκε. Αν ήταν το δικό μου παιδί δεν ξέρω μέχρι που θα έφτανα….. Ο θόρυβος που έκανε η πόρτα όταν έπεσε ήταν σαν να έπεσε βόμβα ήμουν ακριβώς δίπλα”

 

Επί του θέματος τοποθετήκε και ο αντίδημαρχος Παιδείας του Δ. Ραφήνας Πικερμίου, Σπύρος Πάντζας, που επιβεβαίωσε το συμβάν, απαντώντας ότι ” Πράγματι υπήρξε αποκόλληση της πόρτας από μη συνήθη χρήση. Προφανώς υπήρξε και αστοχία στην κόλληση. Θα κληθεί ο ανάδοχος για να εξετάσει τους λόγους της κατάρρευσης και θα επισκευαστεί άμεσα. Η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί προτεραιότητά μας.”

Η παιδική χαρά στο Πάρκο Καραμανλή είναι καινούργια

Πανικός σε παιδική χαρά της Ραφήνας - Πόρτα καταπλάκωσε 4χρονη

Το ατύχημα της μικρής έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία της Ραφήνας καθώς η παιδική χαρά στο Πάρκο Καραμανλή είναι καινούργια καθώς παραδόθηκε μόλις στις 2 Ιουλίου όπου εκτός από νέα παιχνίδια τοποθετήθηκε και μεταλλική περίφραξη. Σχεδόν 3 μήνες μετά την παράδοσή της, συνέβη το ατύχημα και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Πρέπει να εξεταστεί πλήρως το πλαίσιο λειτουργίας του χώρου καθώς δεν νοείται να παίζουν τα παιδιά σε παιδικές χαρές που δεν πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τις προβλεπόμενες τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε επίσης:

Η Αθανασία διαγνώσθηκε με μελανοκυτταρικό όγκο στο πίσω μέρος του ματιού της και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα

Είναι το “Squid Game” κατάλληλο για παιδιά; -και όσα ακόμα πρέπει να ξέρετε για τη νέα τηλεοπτική τρέλα

Νέα δικαστική απόφαση για αποζημίωση στη μικρή Αλεξία: Τι λέει στο Infokids.gr ο πατέρας της

Ροή Ειδήσεων