Πάνος Ιωαννίδης για τη ζωή με το μωρό: “Με αγχώνει το ότι δεν έχω πολύ προσωπικό χρόνο”

Πάνος Ιωαννίδης για τη ζωή με το μωρό: "Με αγχώνει το ότι δεν έχω πολύ προσωπικό χρόνο"

Πάνος Ιωαννίδης για τη ζωή με το μωρό: “Με αγχώνει το ότι δεν έχω πολύ προσωπικό χρόνο”

Εν όψει της έναρξης του νέου κύκλου του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή.

«Τα γυρίσματα του MasterChef ξεκινούν πολύ σύντομα, σε μερικές μέρες ξεκινάμε τα γυρίσματα. Εμάς δεν μας αγχώνει τίποτα. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας όπως κάθε χρόνο, θα περάσουμε καλά όπως κάθε χρόνο. Οπότε, κανένα άγχος. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι δική μας δουλειά, είναι δουλειά του καναλιού, οπότε εμείς δεν τα κοιτάζουμε» είπε αρχικά ο σεφ και κριτής του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής.

Όσο για τη σχέση του με τη σύντροφό του και το παιδί τους είπε, ότι όποιος θέλει μπορεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή κρύφη. Επιπλέον ερωτήθηκε τι τον αγχώνει στη νέα του ζωή ως μπαμπάς:

«Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα κοινά. Όποιος θέλει να το καταφέρει, μπορεί να το καταφέρει. Απλά, κρατάει τη ζωή του απ’ έξω. Όλη η ζωή αλλάζει με τον ερχομό ενός παιδιού. Το μόνο που με αγχώνει είναι ότι δεν έχω πολύ προσωπικό χρόνο για να ασχοληθώ με τους ανθρώπους που αγαπώ».

Διαβάστε ακόμα: