Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα η Ιωάννα Μαλέσκου – Δείτε πού έγινε ο γάμος

Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα η Ιωάννα Μαλέσκου - Δείτε πού έγινε ο γάμος

Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα η Ιωάννα Μαλέσκου – Δείτε πού έγινε ο γάμος

Το είπαν και το έκαναν. Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν χτες γρήγορα και βιαστικά, αλλά και μυστικά απ’ όλους, στη Ραφήνα, καθώς η παρουσιάστρια μπαίνει στις μέρες της όπου να ‘ναι. Ο γάμος ήταν πολιτικός στο δημαρχείο της Ραφήνας

Το ζευγάρι πραγματοποίησε πολιτικό γάμο χθες, Πέμπτη, στις 12:00 το μεσημέρι στο δημαρχείο της Ραφήνας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια αναμένεται να ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός μέσω ανάρτησής της στο Instagram.

Ιωάννα Μαλέσκου: Ακόμα δεν ξέρουμε για θρησκευτικό γάμο

Την Τετάρτη η Ιωάννα Μαλέσκου σε μία βραδινή της έξοδο ανέφερε στους δημοσιογράφους πως «o γάμος θα γίνει πολύ άμεσα, μιας και μετράμε πλέον μέρες. Διαδικαστικό είναι όλο. Πιο πολύ για το μωράκι και μετά βλέπουμε. Δεν έχουμε καταλήξει στο όνομα της κόρης μου, να τη δούμε κιόλας», ενώ για το αν θα κάνουν κάποια στιγμή και θρησκευτικό γάμο απάντησε πως «ακόμα δεν ξέρω».

Αξίζει να αναφέρουμε πως τόσο το ζευγάρι όσο και η δημοτική αρχή της Ραφήνας δεν άφησαν να διαρρεύσει κάποια πληροφορία τις προηγούμενες ημέρες, με τους νεόνυμφους να περιμένουν από μέρα σε μέρα τη γέννηση του παιδιού τους.

Διαβάστε επίσης

“Στο στοιχείο τους”: Η απίθανη ταινία κινουμένων σχεδίων έρχεται στις 15 Ιουνίου και ανυπομονούμε να την δούμε!

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης “Ο κύριος Κιχ και το μυστικό Κουτί των Ήχων!” μιλάνε αποκλειστικά στο Ιnfokids.gr

Ροή Ειδήσεων